Dom > O nama

YNT Petrochemical Machinery Equipment Co., Ltd., podružnica u potpunom vlasništvu osnovana od Wuxi Aochi Filter Equipment Co., Ltd. u aprilu 2007. u Wuxi-u, Kina, jedan je od vodećih domaćih dobavljača mikro filtera, a posebno je dobra na tržištu dizajn filtera u zahtjevnim uvjetima. Osnovni proizvodi uključuju filtere za odvajanje, mikro filtre, filtere za vrećice, filtere za posude pod pritiskom, filtere za automatsko čišćenje, filtere visokog pritiska, statičke miksere i ogledalo i tako dalje. Mnogo kupaca su prepoznali i hvalili takvu seriju proizvoda kao što su China National Offshore Oil Corporation, Roc Oil, Fluor Corporation, Technip, Odjeljenje za projekte za plin West-East, China National Petroleum Corporation, Shell, Nanjing Steel Group, BASF i Sony .


YNT je posvećen pružanju potrošača u globalnoj industriji najekonomičnija i najprofesionalnija rješenja za filtraciju odabirom vodeće svjetske opreme za proizvodnju filtracije i proizvodnih procesa, integrirajući godine iskustva u istraživanju i razvoju u procesu uložaka i koristeći razne filtracije i tehnologije odvajanja sveobuhvatno. Sinterirani uložak, uložak od nehrđajućeg čelika, klinasti uložak, membranski uložak i ostali filtrirni mediji zajedno s raznolikim dizajniranim školjkama filtera široko su se koristili u petrohemijskoj, rafiniranju ulja, novoj energiji, čeliku i gvožđu, hemijskim, farmaceutskim, prehrambenim i drugim prerada vode i druge industrije.

YNT već dugi niz godina nudi usluge industrijskoj zajednici, strogo primjenjujući međunarodni sistem kvaliteta ISO9001. Uz brojni odjel projekata postavljen u zemlji, YNT vam može pružiti najsavršeniji sistem postprodajne usluge, a mi smo u mogućnosti doći na mjesto kako bismo vas opslužili u roku od 24 sata u Kini.
Petrochemical Machinery Equipment U budućnosti, YNT pridržavajući se temeljnih vrijednosti „sigurnost, profesionalnost, inovativnost i suradnja“ nastavit će pružati kupcima kvalitetnije proizvode i efikasnije usluge i nastojat će dati novi doprinos inovaciji tehnologije filtriranja.