Dom > O nama

YNT Petrochemical Machinery Equipment Co., Ltd. kao podružnica u potpunosti u vlasništvu kompanije Wuxi Aochi Filter Equipment Co., Ltd., u aprilu 2007. godine u Wuxi, Kina, jedan je od vodećih domaćih proizvođača mikro filtera, a također je posebno dobar na dizajn filtera u zahtevnim uslovima. Osnovni proizvodi uključuju separatorske filtere, mikro filtere, filtere za vreću, filtere za pritisak, automatske filtere za čišćenje, filtere visokog pritiska, statičke miksere i ogledalo i tako dalje. Ovakve serije proizvoda prepoznali su i pohvalili mnogi kupci kao što su Kina National Offshore Oil Corporation, Roc Oil, Fluor Corporation, Technip, Odeljenje za zapad-istočni gas projekat Kina National Petroleum Corporation, Shell, Nanjing Steel Group, BASF i Sony .


YNT je posvećen pružanju klijenata u globalnoj industriji sa najefikasnijim i najprofesionalnijim rješenjima za filtriranje odabirom vodeće svjetske proizvodne opreme za filtriranje i proizvodnih procesa, integrirajući godine iskustva u istraživanju i razvoj u procesu kertridža i korištenjem različitih filtriranja i tehnologije razdvajanja sveobuhvatno. Sinterovani kertridž, preklopljeni kertridž od nerđajućeg čelika, klinasti kertridž, membranski kertridž i drugi filtrirani mediji u kombinaciji sa različito dizajniranim filtarskim školjkama široko se koriste u petrohemijskoj, rafinaciji nafte, novoj energiji, čelika i gvoždu, hemijskoj, farmaceutskoj, hrani i tretman vode i druge industrije.

YNT je mnogo godina ponudio usluge industrijskoj zajednici, striktno primenjujući ISO9001 International Quality System. Sa velikim brojem projektnih odeljenja postavljenih u zemlji, YNT vam može ponuditi najsavršen sistem post-prodajnih usluga, a mi smo u mogućnosti da stignemo do sajta koji će vam pružiti uslugu u roku od 24 sata u Kini.

U budućnosti, YNT će se pridržavati osnovnih vrednosti "sigurnosti, profesionalizma, inovacija i saradnje" nastaviti da pruži kupcima kvalitetnije proizvode i efikasnije usluge i nastoji da doprinese novim doprinosima inovacijama tehnologije filtriranja.