Ulje voda Separator čvrstih odvajanje tekućine

Ulje voda razdjelnik uvod u ulje voda razdvajanje procesa ljuske opremljen koalescentni patrone i odvajanje patrone, kad medij teče kroz svoje unutarnje onda će biti četiri procesa filtracije, koalescentni, naselje, odvajanje, da se uklanjanje...

Detalji o proizvodu

Ulje voda razdjelnik uvod

U ulje-voda ljuska proces odvajanja opremljena koalescentni patrone i odvajanje patrone, kad medij teče kroz svoje unutarnje onda će biti četiri procesa filtracije koalescentni, naselje, odvajanje, da se može na odstranjivanje vlage, srednje lužine i organska kiselina Sol topiva u vodi i sl.

oil water separator.jpg 

Značajke

Medija najprije iznutra izvan teče kroz koalescentni patrone, ovaj patrone ima poseban dvostruku funkciju filtracije i koalescentni, visoka preciznost procjeđivanje sloj najdublje koalescentni uložaka mogu se učinkovito blok u čestica nečistoća, pogotovo presresti nečistoća koja ima emulsification stabilnost države kao što su Željezni oksid i željezo sulfid i sl. također bolje za naknadno demulsification i koalescentni funkciju, nakon filtriranja medij će tokovi u srastanje demulsification sloj, svoj ' poseban materijal može učiniti demulsification onda fino i besplatna voda će stvoriti veliki pad, velike kapi će potonuti do svoj ' gravitacija, manji pad veličine će teći s medijima u odvajanje patrone, odvajanje patrone je izradio patent tehnologija materijala uz hidrofobne dobre performanse. Kada medij iznutra da izvan tokova odvajanje patrone, samo neka mediji prolaze, sitnih kapljica potpuno učinkovito Presreće patrone vani onda spajati u velike kapi time dodatno odvojeni od vode.

Specifikacije

Ljuska materijal: 20 #, 345Q, inox
Mikrona ocjena rasponu: manje od 0,3 mikrona, 0,3 mikrona, 0.5 mikrona, 1 mikrona, 5 mikrona, 10 mikrona
Veličina spremnika: OD3.5''.4.5''.6''; Lenght16, 18, 20, 32, 36, 40, 72''
Početni pad pritiska: ≤50bar
Promjenljivo i pada pritiska:<>
Radna temperatura: 0 ~ 120℃

Odvajanje spremnika

Odvajanje spremnika sastoji od visoke gustoće stupnjeviti staklena vlakna, kako bi se smanjila lomljenja i curenja, dizajn u cjelini jednu cijev strukturu, patrone površine tretira po hidrofobne i oleophobic i zadovoljiti razne zahtjeve mikrona stopa.

Struktura

Tekuće-tekuće koalescentni separator je opremljen sa dvije grupe različitih funkcija spremnika u unutrašnjost; razdjelnik Kućište je metalno Kućište i opremljen sa polugom vodomjera, manometar, ventil ventil, odvod ventil, online primjere zglobova i ostali pribor.

Toka procesa

1. kako bi se proširiti koalescentni patrone životni vijek i poboljšati učinkovitost odvodnjavanje, preporučiti dodati predfilter ispred koalescentni filter separator. Glavna svrha pred filtar se koristi za uklanjanje srednje velika nečistoća i krutih čestica željezo-oksid, Željezni sulfid i drugih štetnih nečistoća.
2. svaki uređaj je dizajniran s obilaznice, praktično u zamjena patrone, neprekidno osiguravaju sustav rada.
3. postoje 3 odvod na dnu svake opreme koja je pogodna za uklanjanje prljavštine i nečistoća odvojen oporavak.

Aplikacija

INOCO SGF tekuće-tekuće razdjelnik se obično koristi u benzin, mlazno gorivo i dizel ulje - odvajanje vode; kaustike benzin, mlazno gorivo i dizel ulje kaustike alkalijsko odvajanje; odvajanje vode svjetlo ugljikovodika i petrokemijskih proizvoda; odvajanje vodikova peroksida u radu majka liker; kiselina razdvajanja petrokemijske proizvode i ugljikovodika; odvajanje ulja; bezvodni Amin ulje odvajanje.


图片1.png 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. Ako ćete morati ostati u vašem mjestu za nekoliko dana, je to moguće rezervirati hotel za mene?

: To je uvijek moje zadovoljstvo, služba rezervacija hotela je dostupna.

2. koju razinu kvalitete su svoje proizvode?

A: imamo CE, ISO, SGS, TUV, Roš, ASME certifikata do sada.

3. kao dostava razdoblje će potrajati dugo, kako možete osigurati stroj neće biti slomljena?

A: naš stroj je film završen, kako bi bili sigurni stroj može biti dostavlja se naš klijent glatko, mi ćemo koristiti Čelične žice popraviti stroj sa kontejner.

4. nakon što smo narudžbe, te će organizirati instalacije stroja u ovom trenutku?

A:All strojevi će biti testirani pa prije isporuke, pa je gotovo od njih mogu se koristiti izravno, također naš stroj lako ugraditi, ako vas kupac treba našu pomoć, sa zadovoljstvom ćemo organizirati instalacije, ali na trošak bit će vas puniti.


图片6.png 


Upit