Automatski Filter za sveće filtere

C andle filter (Model: INOCO-DS-A7) Uvod Filtar sveća je, kao i svi filtri pod pritiskom, vidljivi u procesnim linijama koje upravljaju titanovim dioksidom, dimnim gasom, razblaženjem slanog rastvora, crvenim blatom, porcelanom, finom hemikalijom i mnogim drugim aplikacije koje zahtevaju efikasnu kolač od niskog vlage ...

Detalji o proizvodu

C andle filter (Model: INOCO-DS-A7) uvod  

Filtar sveća, kao i svi filteri pritiska, mogu se videti u procesnim linijama koje upravljaju titanovim dioksidom, dimnim gasom, čišćenjem slanog voda, crvenim muljem, porcelanom, finom hemikalijom i mnogim drugim aplikacijama koje zahtevaju efikasnu filtraciju sitnog vlage ili visok stepen poliranja .Svečni filteri se takođe koriste za zgušnjavanje kako bi se proizvelo koncentrirana tečnost za gašenje delimičnim uklanjanjem tečne faze kao filtrata. Ovaj način rada je moguć jer sveće filteri mogu raditi u vrlo kratkom ciklusu uzimajući u obzir visoke stope filtracije, dok su kolači i dalje tanji. Jedna od karakteristika filtera sveća kada se koristi za zgušnjavanje je njihov jasan filtrat, s obzirom da zagađivači gravitacije, analogno, proizvode prelivove koji uvek sadrže određenu količinu finih suspendovanih čvrstih materija.

Radni princip

Tokom filtracije, koja se odvija u posudi pod pritiskom, tečnost se pritiska spolja preko filter filma. Čvrsti priključak na svojoj površini i formira uniformni kolač. Torta ostaje na filtarskim elementima zbog njihovog konkavno-konveksnog profila i kontinuirano održavane razlike pritiska preko njih. Kada se isključi pritisak na postavljeni ventil, ulazni i izlazni ventil. Pritisak komprimovanog vazduha u filter i osuši filtarsku tortu, u procesu obaranja prašine, čestica će biti uklonjena, a filter može biti regenerisan.

Još jedna karakteristika filtera za sveće je cilindrični oblik elemenata koji zadržavaju formiranu tortu. Ovaj oblik, nasuprot ploči, listi ili filtriranim sredstvima, povećava površinu filtracije jer kolači postaju deblji i kompenzuju do neke mere smanjenju brzina filtracije.

Candle filteri su vrlo pogodni za rukovanje zapaljivim, otrovnim i korozivnim materijalima, jer su autoklavirani i dizajnirani za opasna sredina kada su potrebni visoki pritisak i siguran rad. Isto tako, oni mogu biti spremni za aplikaciju kad god treba da se sačuvaju vruće ili hladne temperature. Ove karakteristike nisu moguće na Filterpresses-ovima koji zahtevaju otvaranje ploča u atmosferu od strane jednog da bi se omogućilo pražnjenje kolača na kraju svakog ciklusa.

Candle filteri dostupni su u svim veličinama, a veći tipovi mogu imati površinu od 200 m2 i sadrže 250 ili više filtriranih elemenata ugrađenih u posude prečnika 2,5 do 3,0 m. Opseg radnog pritiska je prilično širok, ali većina filtera za sveće radi pod pritiskom od 6 bara. Može se koristiti filter od 1 mikrona za filter sveće.

Prednosti

■ Odlično pražnjenje kolača.

■ Prilagođeno se za zatezanje gustine.

■ Minimalni prostor.

■ Mehanički jednostavan jer nema složenih zaptivnih žlezda ili ležajeva.

■ Mokro i suvo pražnjenje

■ Filtrirane čvrste supstance su odvodnjene i ispražnjene gasnim udarcem, filterna torta se može koristiti za reakciju.

■ Kontinuirano zgušnjavanje

■ Ovaj tip filtera omogućava kontinualnu filtraciju bez prekida protoka; čvrsta supstanca se isprazni natrag u tečnost i isparava u obliku gustine, ovaj postupak filtracije se primarno primjenjuje na procese gdje je potreban opasni tok.

■ Dizajn filtera svećica, koji je dizajniran da odgovara visokom proizvodnom standardu farmaceutske i biotehnološke industrije. Površinska obrada i dizajn unutrašnjih delova omogućavaju efikasno čišćenje svih delova koji su u kontaktu sa proizvodom.

Ovaj sistem filtera uspešno je primenjen u ovim oblastima.

■ Titan dioksid ■ Uklanjanje katalizatora
■ Trenutna tabla ■ Fosfatiranje
■ viskozna vlakna ■ Aktivni ugljen
■ Proizvodnja nikla ■ Proizvodnja zeolita
■ Goriva gasova desulfurizacija ■ Proizvodnja jestivog ulja
■ Obrada otpadnih voda ■ Proizvodnja hlor alkalija
■ Smola ■ Poliol
■ Proizvodnja PVC-a

■ Gasna desulfurizacija


Poslije prodaje

Inoco pruža visokokvalitetnu, specijalizovanu i vremensku uslugu. Mi možemo pružiti sve tehničke podatke potreban projekat, crtanje, instrukcije proizvoda, napredak u proizvodnji i ITP.

FAQ

1. Da li ste proizvodjač, trgovinsko preduzeće ili treća osoba?

O: Mi smo proizvođač, a mi smo izgradili našu kompaniju od 2007. godine.

2. Koja je vaša minimalna količina narudžbe, možete li mi poslati uzorke?

O: Naša minimalna količina je 1 set, pošto je naš proizvod strojna oprema, teško vam je poslati uzorke, međutim, možemo vam poslati katalog, toplo dobrodošlicu da posetite našu kompaniju.

3. Koji nivo kvaliteta su vaši proizvodi?

O: Imamo certifikat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME do sada.

4. Kako će se period transporta potrajati dugo, kako možete osigurati da se mašina neće slomiti?

O: Naša mašina je umotana u film, kako bi se obezbedilo da se mašina može bez problema prenijeti našem kupcu, koristićemo čeličnu žicu da popravi mašinu sa kontejnerom.

5. Nakon što postavimo narudžbinu, da li ćete sada urediti instalaciju mašine?

O: Sve mašine će biti testirane pre nego što su isporučene, tako da se skoro njih može direktno koristiti, takođe je lako instalirati našu mašinu, ukoliko vam kupci trebaju našu pomoć, bićemo zadovoljni uređenjem instalacije, ali sve troškove biće vam optuženi.

6. Kako mogu dobiti naknadni servis?

O: Mi ćemo vam poslati rezervne dijelove besplatnim ako nas problemi prouzrokuju. Ako su to problemi sačinjeni od muškaraca, mi takođe šaljemo rezervne delove, iako se naplaćuje. Bilo koji problem, možete nas direktno nazvati.


图片 7.png

Upit