Sistemi za filtriranje tečnosti

1.Liquid Filtration Systems Uvod U širokoj upotrebi za filtraciju tečnosti, može se ukloniti čestice različite veličine od tečnosti, kako bi se postigla filtriranje, prečišćavanje, separacija, oporavak. Sastoji se iz tri dela: kućište torbe, košara i filtera ...

Detalji o proizvodu

1.Liquid Filtration Systems Uvod

Ona se široko koristi za filtraciju tečnosti, može ukloniti čestice različite veličine od tečnosti, kako bi se postigla filtriranje, prečišćavanje, separacija, oporavak. Sastoji se od tri dela: kućišta torbe, nosačke korpe i filter kesa. na brzinu protoka, možete koristiti više vreća u kućištu torbe. Prvo, tečnost ulazi u kućište od ulaznog mjesta, koji se može postaviti u stranu ili na vrhu, a potom se ulijeva u filter vreću koja se pričvrsti košom. Zbog udarnog pritiska tečnosti, torba će se produžiti, a tečnost se ravnomerno filtrira kroz vreću i izlazi iz izlazne cijevi. Zamućenja su zarobljene u vrećici, proces filtracije je kompletan. Kada zamijenite ili očistite vreću, jednostavno otpustite vijak, okretni ručni točak podiže poklopac i uzmite torbu.

image001

 

2.Product Detail

Original: Jiangsu, Kina

Certifikat: ISO9001, ISO14001, Cijena: obavezno

Materijal: Aluminijum

Rok plaćanja: TT, LC

Datum isporuke: Obavezan

Pakovanje: izvozni standard

Tržište: Bliski istok / Afrika / Azija / Južna Amerika / Evropa / Sjeverna Amerika

Garancija: 1 godina

MOQ: 100 set

3. Naše prednosti

a. Obimno iskustvo u proizvodnji: Specijalizovani smo za industriju prečišćavanja vazduha već više od 10 godina, AHU predfilter možemo optimizirati dizajn protoka vazduha, u skladu sa prilagođavanjem veličine klima uređaja, filtrirati efikasnost, parametre detekcije protoka vazduha kako bi osigurali kupcima .

b. Visok kvalitet sirovina: Imamo kvalifikovan sistem sertifikovanja dobavljača, pridružili smo D & B s DUNS Registrovanim "

c. Stroga fizička / hemijska ispitivanja: zadovoljavaju zahteve dizajna i procesa proizvoda, pružajući pouzdane podatke o testiranju.

4.FAQ

1. Koje je vreme isporuke vaše mašine?

O: Uopšte, vreme isporuke naše mašine je oko 30 dana, prilagođena mašina će biti isporučena kao pregovaranje sa našim klijentima.

2. Da li se mašina može prilagoditi našim potrebama, kao što je staviti na naš logo?

O: Sigurno naša mašina može biti prilagođena vašim potrebama, takođe je dostupan i vaš logo.

3. Kako će se transportni period potrajati dugo, kako možete osigurati da mašina neće biti prekinuta?

O: Naša mašina je umotana u film, kako bi se obezbedilo da se mašina može bez problema prenijeti našem kupcu, koristićemo čeličnu žicu da popravi mašinu sa kontejnerom.

4. Da li mogu znati koja će plaćanja biti prihvaćena od strane vaše kompanije?

O: Do 100% T / T pre isporuke, a 30% depozit koji plaća T / T, balansiran od strane L / C dostupan je.

image003Upit