Sanitarni tečni filteri Micron filter torba

Uvođenje filtera za sanitarnu tečnost Filterna vrećica serije INOCO SGD-03 je prva i jedina vrsta za prehrambenu, piće i farmaceutsku industriju. Ova filter vreća se koristi u filtriranoj tečnosti, koja je direktno ili indirektno povezana sa preradom hrane. Tehnički podaci INOCO SGD-G2 ...

Detalji o proizvodu

Uvod u filtere za sanitarnu tečnost

Sanitarni filter filter torba serije INOCO SGD-03 je prvi i jedini tip za hranu, piće i farmaceutsku industriju. Ova filter vreća se koristi u filtriranoj tečnosti, koja je direktno ili indirektno povezana sa preradom hrane.

Tehnički podaci

Sanitarna filter torba serije INOCO SGD-G2 odobrena je za primenu u industriji hrane i pića. Materijal filter kesa je u potpunosti usklađen sa zahtjevima prehrambene industrije, što ne osigurava nikakav problem u primjeni hrane.
Vlakno filtera nije lako zaustaviti, smanjiti uticaj vlakna koji padaju na efekat filtriranja.
Samostalna potvrda vrećice filtera treće strane u skladu je sa zahtevima EC i FDA standarda.
Višeslojna filter vreća, sva zavarena konstrukcija eliminiše curenje sa iglice.
Praćenje proizvodnje strogo, izbjeći sekundarno zagađenje u proizvodnji, skladištenju i preradi.
Odvojeno pakovanje, kako bi se sprečilo zagađenje prilikom transporta, skladištenja i instalacije.
Posebni načini obrade i skladištenja, kako bi se osiguralo da se ne zagađuju nakon pakovanja. Sanitary filter bag.jpg

Naše prednosti

a. Produženo iskustvo proizvodnje: specijalizovani smo za automatsko samočišćenje filtera, kao što su filter četke, filter za strganje, kućište filtera od nerđajućeg čelika, filter za povratnu vodu, kućište filtera za kese i filter kućište filtera sa iskustvom od 10 godina.

b. Kompletna proizvodna postrojenja za filter četki: posedovanje precizne radijalne mašine za bušenje, valjka za savijanje ploča, strug, mašina za glodanje glodalice, mašina za bušenje i glodanje, mašina za sečenje CNC plazme, mašina za zavarivanje argona u zavarivanju, polarna zaštitna mašina za zavarivanje invertora, zavarivanje manipulator, Co2 gasni zaštitni aparat, samo-podesiva polica za poluge, vožnju i druge napredne opreme.

c. Testna oprema za filter za čišćenje samo za čišćenje: rentgenski detektor, električna hidraulička ispitna pumpa, mašina za istezanje i sl., Ako je potrebno, račun za opremu se može poslati.

d. Naši tehničari će obavljati redovno održavanje na ovim mašinama kako bi im garantovali dobar rad.

e. Visokokvalitetne sirovine: uglavnom birate sirovine iz velike fabrike čelika, kao što su TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, koji su najbolji i najveći proizvođač sirovina u Kini.

f. Stroga fizička / hemijska ispitivanja: zadovoljavaju zahteve dizajna i procesa proizvoda, pružajući pouzdane podatke o testiranju.

g. Kratko vreme isporuke: Ako je više od 10 setova, 50 dana. Takođe posedujemo filter za samo-čišćenje četke sa standardnom veličinom, ako vam treba 3-5 komada, možemo uskoro isporučiti.

h. Sigurno pakovanje: drveni artikli mogu se koristiti za popravku kućišta filtera od nehrđajućeg čelika, konačno biti upakovani u drvene predmete koji se izvoze, poštanska pošiljka će se postaviti izvan slučaja kako bi se naznačile informacije o pošiljci primaoca.

i. Najbolja usluga posle prodaje: Preko 60% proizvoda se prodaje u jugoistočnoj Aziji, na Bliskom Istoku i Evropi, a svim proizvodima veruju domaći i strani kupci.

Naša usluga

1. Mi pružamo besplatnu tehničku uslugu o filterima četka i problemima sa aplikacijama.

2.Free on-site touring i predstavljanje naše fabrike.

3. Obezbedjujemo proces i validaciju procesa besplatno.

4. Mi možemo garantovati blagovremenu isporuku robe.

5. Zatvorite praćenje svih naloga od strane posebne osobe i blagovremeno obavestite klijente.

6. Sve zahteve nakon prodaje će se reagovati za 24 sata.

图片1.png

Tehnološka prednost

1. Mi smo kompanija koja se bavi inovacijama, imamo 13 patenata.

2. spremni smo da razvijemo sve nove materijale samo ako je to potrebno u aplikaciji.

3. Sve naše inovacije u tehnologiji samo za jedan cilj --- najbolji kvalitet, čak i to znači veće troškove i nižu proizvodnju.

FAQ

1. Koja je vaša minimalna količina narudžbe, možete li mi poslati uzorke?

O: Naša minimalna količina je 1 set, pošto je naš proizvod strojna oprema, teško vam je poslati uzorke, međutim, možemo vam poslati katalog, toplo dobrodošlicu da posetite našu kompaniju.

2. Nakon što postavimo narudžbu, da li ćete sada urediti instalaciju mašine?

O: Sve mašine će biti testirane pre nego što su isporučene, tako da se skoro njih može direktno koristiti, takođe je lako instalirati našu mašinu, ukoliko vam kupci trebaju našu pomoć, bićemo zadovoljni uređenjem instalacije, ali sve troškove biće vam optuženi.

3. Da li je vaša konkurencija konkurentna?

O: Samo mašina dobrog kvaliteta koju isporučujemo. Sigurno ćemo vam dati najbolju fabričku cijenu zasnovanu na vrhunskom proizvodu i uslugama.

4.U kojim uslovima plaćanja prihvatate?

A: T / T ili L / C ili West Union ili Moneygram ili Paypal, drugi su dobrodošli.

5.Kak je vreme isporuke filtera?

O: Uopšte, 35 dana nakon avansnog plaćanja, ako je OEM, to će biti 40-45 dana nakon avansnog plaćanja, port isporuke je Šangaj.

6.Kako je vaš kvalitet robe?

O: Saradjujemo sa mnogim svetskim klijentima već dugi niz godina, na primjer, klijentima Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung inženjering, BASF, Bayer, Worlypesons itd.

Naši proizvodi su dobili dobar odgovor od naših kupaca.


图片6.png


Upit