Tečni filter od nerđajućeg čelika

1. Filter bez tečnog čelika Uvod Filter od nerđajućeg čelika se široko koristi u metalurgiji, hemiji, nafti, medicini, prehrani, rudarstvu, električnoj energiji i urbanim vodosnadbama. Kao industrijski otpad, filtracija cirkulacione vode, regeneracija emulzije, filtracioni tretman ...

Detalji o proizvodu

1. Filter bez tečnog čelika Uvod

Filter od nerđajućeg čelika se široko koristi u metalurgiji, hemiji, nafti, medicini, hrani, rudarstvu, električnoj energiji i urbanim vodosnabdjevanjima. Kao industrijska otpadna voda, filtracija cirkulacione vode, regeneracija emulzije, filtracioni tretman otpadnog ulja, sistem kontinuiranog livenja vode metalurške industrije, vodovodni sistem visoke ploče, sistem za uklanjanje vode sa vodom pod visokim pritiskom. To je napredni, efikasan i jednostavan za rukovanje automatskim uređajem za filtriranje.


2.Tehnički parametri

image001

image002

 

3. Sam proces čišćenja filtera

Kada diferencijalni pritisak ulaznog i izlaznog cevovoda dostigne prikazanu vrednost, filter će započeti proces čišćenja. Proces samočišćenja sadrži dva koraka: otvara se odvodni ventil; dve četke od nerđajućeg čelika koje pokreće unutrašnji motor će pročistiti nečistoće koje su uhvaćene mrežom, a zatim se nečistoću ispuštaju iz odvodnog ventila. Čitav proces čišćenja traje oko 15 do 60 sekundi, dok za to vrijeme filtriranje sistem ne prestaje da teče i kontroliše kontrolni okvir.

Tip upravljanja: ima tri modela ovog, vremena, diferencijalnog pritiska i PLC kontrole.

 

4.Company prekretnice

1996 Wuxi Aochi Filtration Equipment Co, Ltd je osnovan u Wuxi i postao je prva kompanija koja proizvodi OEM proizvode za strano preduzeće u Wuxi.

2007 Wuxi Aochi restrukturiran i uspostavljen je YNT koji se fokusira na proizvodnju i prodaju filtera i filtera.

2011 Osnovana fabrika Nantong proizvodne baze filter elementa.

2012 Osnovana fabrika Furong, za projektovanje i proizvodnju automatskog filtracijskog sistema.

2014 Restruktuirani Guangzhou dingsuo, osnovana YNT anti-corrosion oprema corp.


image004

 


Upit