Tečnost od nerđajućeg čelika

1. Nerđajući čelični filter za tečnost Uvod Filter od nerđajućeg čelika se široko koristi u metalurgiji, hemiji, nafti, medicini, prehrani, rudarstvu, električnoj energiji i urbanim vodosnabdjevanjima. Kao industrijski otpad, filtracija cirkulacione vode, regeneracija emulzije, filtracioni tretman ...

Detalji o proizvodu

1.Sistem za čišćenje tečnosti od čelika Uvod

Filter od nerđajućeg čelika se široko koristi u metalurgiji, hemiji, nafti, medicini, hrani, rudarstvu, električnoj energiji i urbanim vodosnabdjevanjima. Kao industrijska otpadna voda, filtracija cirkulacione vode, regeneracija emulzije, filtracioni tretman otpadnog ulja, sistem kontinuiranog livenja vode metalurške industrije, vodovodni sistem visoke ploče, sistem za uklanjanje vode sa vodom pod visokim pritiskom. To je napredni, efikasan i jednostavan za rukovanje automatskim uređajem za filtriranje.

image001(001)

2.Our Prednosti

a. Kratko vreme isporuke: ako jedan kontejner 15-20 dana. Takođe imamo i neke cevi i štapove standardne veličine, ukoliko vam trebaju 3-5 komada, uskoro možemo dostaviti.

b. Bezbedno pakovanje: ulje protiv rđe pre šibanja na cijevima i šipkama, plastične kape na cevnim krajevima kako bi se zaštitila unutrašnja površina, svaka šipka bi se zaštitila kartonskom cijevi. Konačno se pakuje sa morskim paketom ili u drvenom kućištu.

c. Najbolja usluga posle prodaje: Preko 60% proizvoda se prodaje u jugoistočnoj Aziji, na Bliskom Istoku i Evropi, a svi proizvodi imaju povjerenje domaćih i stranih kupaca.

3.VRATA SERVIS

a. Pružamo besplatne tehničke usluge o AHU filteru

b.Free on-site touring i predstavljanje naše fabrike

c. Obezbeđuje proces dizajniranja i validacije besplatno

d. Mi možemo garantovati blagovremenu isporuku uzoraka i robe

e.Zbirite praćenje svih naloga od strane posebne osobe i blagovremeno obavestite klijente

f. Sve zahteve nakon prodaje će se reagovati u roku od 24 sata

1

2

3Upit