Kućište filtera od nehrđajućeg čelika

1. Kućište filtera za vodu sa vodootpornim čelikom Uvod Sastoji se od tri dela: kućišta vreće, podnožne košulje i filter kesa. Prema brzini protoka, možete koristiti više vreća u kućištu torbe. Prvo, tečnost ulazi u kućište od ulaznog, koji se mogu staviti u stranu ili na vrh, i ...

Detalji o proizvodu

1.Stavni filter filtera vode od čelika Uvod

Sastoji se iz tri dela: kućišta vreće, podnožne košulje i filterskih vrećica. Prema brzini protoka, možete koristiti više vreća u kućištu torbe. Prvo, tečnost ulazi u kućište iz dovoda, koji se može postaviti u stranu ili na na vrhu, a potom i ulije u filtarsku vreću koja je pričvršćena korpom.


image001

2.Aplikacija

a.Automatsko ciscenje samo za ciscenje se može koristiti u gotovo svim industrijskim pročišćivačima vode, kao što je vodosnabdevanje, prečišćeni sistem vode, odvratan vodom, miris slane vode koja se koristi za hlađenje, preradu i zaštitu od požara. Ovaj sistem upravljanja filterom može osigurati ciklus vodnih resursa i uštedjeti troškove.

b. Ovi mehanički očišćeni filteri se široko koriste u prerađivačkoj industriji radi zaštite toplotnih izmjenjivača, cjevovoda, sistema za reciklažu otpadnih voda itd.

c. Mašine za čišćenje mehaničkog čišćenja sa visokim protokom mogu se koristiti u elektroenergetici kako bi se zaštitili izmjenjivači toplote, cjevovodna pumpa, mlaznica za prskanje vode, sistem za reciklažu otpadnih voda itd.

3.Our servis

a.Postavljamo besplatnu tehničku uslugu o filteru četki i problemima sa aplikacijama.

b.Free on-site touring i predstavljanje naše fabrike.

c. Obezbeđuje proces dizajniranja i validacije besplatno.

d. Mi možemo garantovati blagovremenu isporuku robe.

e.Zbirite praćenje svih naloga od strane posebne osobe i blagovremeno obavestite klijente.

f. Sve zahteve nakon prodaje će se reagovati u roku od 24 sata.

1

image003_03image003_04image003_05Upit