Filter za vodu od nehrđajućeg čelika

1. filter od nehrđajućeg čelika vodom uvod to je napredna, efikasan i jednostavan za upotrebu automatskog filtriranja uređaja. Kao što su industrijske otpadne vode, filtracija kruži voda, Regeneracija emulzije, filtracija tretman otpadnih ulja, kontinuiranog lijevanja vodu sistema metalurškog...

Detalji o proizvodu

1. inox filter za voduUvod

To je napredni, efikasan i jednostavan za upotrebu automatskog filtriranja uređaja. Kao što su industrijske otpadne vode, filtracija kruži voda, Regeneracija emulzije, filtracija tretman otpadnih ulja, sustav kontinuiranog lijevanja vodu metalurške industrije, vodovod visoke peći, voda za čišćenje kamenca sustav s visokim tlakom vode.

image001(001)


2. radni princip

Ďż proces filtriranja

Nefiltrirani tekućina ulijeva u dno elementa filter i prolazi kroz filtar elemente izvana prema unutra. Zatim nečistoća će biti zarobljeni na vanjskoj strani elementa. Kao nakupila nečistoća, filtar kolač će se postupno formira. Koja može ukloniti manje čestice.

Ďż proces talasanje

Iza pranja proces je počeo dok filtere dosegne postavka diferencijalnog tlaka ili vrijeme.

Diferencijalni tlak odašiljač izlaza diferencijalnog tlaka signala, počinje programabilan kontroler, PLC programa izlazni signal za ventil aktuatora, i ventil je otvoren, tekućina obrnuti teče, i proći kroz elemenata, filtera čestica torta na površini elementa će se očistiti.

 

3. naših usluga

a.Provide tehničkog rješenja i rješenja;

usmjeravanje izgradnje postrojenja B.novi;

c.Designing i izrada nestandardnih opreme;

d.Professional stručno osposobljavanje i usmjeravanje na licu mjesta prema ugovoru;

e.Supply oprema u bilo kojem trenutku;

f.Tele-tehničko savjetovanje i usluge;

g.Other posebne tehničke usluge prema zahtjevima klijenta.

image003Upit