Trostruki Akcioni Statički Mikser

Trostruki Akcioni Statički Mikser
Detalji o proizvodu

1.Triple Action Static Mixer Uvod

Koeficijent uniformnosti tečnog-tečnog faze i tečnog-čvrste faze je sledeći: σ X ≤1-5%. Pogodan je za mešanje, reakciju, ekstrakciju, apsorpciju, brizganje, boje, prenošenje toplote i druge procese u hemijskoj, naftnoj, farmaceutskoj, prehrambenoj, hemijskoj, hemijskoj i plastičnoj industriji, zaštiti životne sredine, sintetičkim vlaknima, rudarstvu i metalurgiji i drugim poljima , a naročito pogodna za viskozne medije spojene sa relativnim protokom i nečistoće pri viskoznosti ne više od 10 centipoisa.

image001


2.Aplikacija

Pogodno za viskoznost ≤ 106 CP

Tečno-tečnost, tečnost-čvrsta reakcija, ekstrakcija, apsorpcija, usklađivanje plastičnih boja, ekstruzija, proces prenosa toplote. Posebno pogodan za mali protok sa viskoznim srednjim nečistoćama.

Primjenjuje naftu, hemijsku, finu hemijsku, plastičnu ekstrudiju, zaštitu životne sredine, metalurgiju i druge industrije u mešanju visokog viskoziteta.


3.FAQ

a.Ako ću morati da ostanem kod vas nekoliko dana, da li je moguće rezervisati hotel za mene?

O: Uvek mi je zadovoljstvo, usluga rezervacije hotela je dostupna.

b. O servisu posle prodaje, kako možete da rešite probleme sa vašim kupcima u inostranstvu na vreme?

O: Garancija na našu mašinu obično je 12 meseci, u ovom periodu, odmah ćemo organizovati međunarodnu ekspres, kako bi bili sigurni da će zamenjivi dijelovi biti isporučeni što je pre moguće.

Garancija kvaliteta: 12 meseci nakon što je oprema bila u upotrebi, ali ne više od 18 meseci nakon što je oprema isporučena (garancija ne uključuje potrošne delove).

c. Kako mogu da verujem vašoj kompaniji?

O: Sa desetogodišnjim profesionalnim dizajnom, možemo vam ponuditi prikladan predlog i najnižu cijenu

d. Ocjenjuje treća strana, nacionalni patenti i CE, ISO, ASME za svu opremu.

e. Za našu mašinu veoma dobro radimo na zoni zavarivanja i površinskoj obradi.

image003

 


Upit