Sistem filtera suvog gasa

Detalji o proizvodu

Uvod u filter za suhi gas

LCN-1 filter suvog plina je visoko efikasna filter filma za uklanjanje čestica prašine iz filtracionog vazduha. Primjenjuje se za uklanjanje prašine, čvrstih čestica i rđe u sistemu za filtriranje gasa. Ovi gasovi koriste napredni i pouzdani kertridž za vazdušni filter kako bi postigli najbolje performanse vazdušnog filtera. Veliki izbor filter kertridža, poput ultra fine staklenih vlakana, poliestera, višeslojnog fiber stakla, polipropilena, najlona i sl. Opcija izbora kertridža vazdušnog filtera zasnovana je na različitim radnim uslovima, kao što su filtrirani mediji, radna temperatura, radni pritisak ili DP.

gas filter system.jpg 

Radni princip

Nakon što gas koji sadrži nečistoće u vazdušni filter kertridža, velike čestice udare sa deflektorom unutar filtera, a zatim počnite odvajati od prirodnog gasa. čvrste čvrste čestice će se ukloniti kada gas protiče spolja kroz filter filter. Konačno, prečišćeni gas izlazi iz filtera za suh gas.
Jedan kraj uređaja pomoću blještavih ili blještavih prirubnica za brzo otvaranje, otvorite i zatvorite kada zamijenite filter kertridž. Korišćenje brzo otvorenog zatvaranja može se brzo uključiti ili isključiti, potrebno je samo tri minuta, a time štedi vreme i izbjeći neki sigurnosni rizik prilikom zamjene elementa filtera.

Tehnički parametri

■ Proizvedeni standard: GB150 ili ASME
■ Materijal plovila: CS, nerđajući čelik (molim vas podsjetite kada temperatura prelazi 60 ° C)
■ Tačnost filtera: 0.1μm, 1μm, 2μm, 3μ m, 5μm, 10μm
■ Efikasnost filtriranja: 99.98%
■ Instalacija: vertikalno ili horizontalno

Aplikacija

■ Uklanjanje prašine gasom
■ Uklonite delikle za sušenje na postolju za sušenje nizvodno
■ Uklanjanje čestica katalizatora na katalizatorskom krevetu nizvodno
■ Za merne i regulacione stanice
■ Za gradski sistem distribucije gasa
■ Zaštitite nizvodnu opremu

FAQ

1. Kako mogu doći do vaše fabrike?

O: Naša fabrika je blizu Aerodroma Šangaj, možemo da vas pokupimo na aerodromu.

2. Koja je vaša minimalna količina narudžbe, možete li mi poslati uzorke?

O: Naša minimalna količina je 1 set, pošto je naš proizvod strojna oprema, teško vam je poslati uzorke, međutim, možemo vam poslati katalog, toplo dobrodošlicu da posetite našu kompaniju.

3. Koje je vreme isporuke vaše mašine?

O: Uopšte, vreme isporuke naše mašine je oko 30 dana, prilagođena mašina će biti isporučena kao pregovaranje sa našim klijentima.

4. Kako će se period transporta potrajati dugo, kako možete osigurati da se mašina neće slomiti?

O: Naša mašina je umotana u film, kako bi se obezbedilo da se mašina može bez problema prenijeti našem kupcu, koristićemo čeličnu žicu da popravi mašinu sa kontejnerom.

5. Što se tiče usluge posle prodaje, kako možete da rešite probleme koji su se desili kod vašeg kupca u inostranstvu na vreme?

O: Garancija na našu mašinu obično je 12 meseci, u ovom periodu, odmah ćemo organizovati međunarodnu ekspres, kako bi bili sigurni da će zamenjivi dijelovi biti isporučeni što je pre moguće.

Garancija kvaliteta: 12 meseci nakon što je oprema bila u upotrebi, ali ne više od 18 meseci nakon što je oprema isporučena (garancija ne uključuje potrošne delove).

6. Kako mogu dobiti naknadni servis?

O: Mi ćemo vam poslati rezervne dijelove besplatnim ako nas problemi prouzrokuju. Ako su to problemi sačinjeni od muškaraca, mi takođe šaljemo rezervne delove, iako se naplaćuje. Bilo koji problem, možete nas direktno nazvati.


图片 6.png


Upit