Ručni elementi filtera filtera za filter vode

Uvođenje ručnog filtera četkice U procesu cjevovoda se koristi ručni četkasti filter za efikasno uklanjanje nečistoća u tečnosti. Obično će biti ugrađen u cevovod za rđu, pesak i druge čvrste nečistoće u filteru za tečnost kako bi zaštitili opremu za cevovod od oštećenja i ...

Detalji o proizvodu

Uvod u ručni filter četke  

U procesu cjevovoda koristi se ručni četkasti filter za efikasno uklanjanje nečistoća u tečnosti. Obično će se instalirati u cevovod za rđu, pesak i ostale čvrste nečistoće u filteru za tečnost kako bi zaštitili opremu za cevovod od oštećenja i blokiranja, što će učiniti opremu mašine, kompresore, pumpe, ventile, instrument raditi i raditi normalno. Zato je ručni četkasti filter važna mašina za postizanje stabilnog procesa i sigurno garantuje proizvodnju.
Ručni filter četkica koristi četkicu i četkicu unutar filter filma kako bi uklonili prljavu, nečistoće i druge čestice, a zatim ispuštali iz odvodnog ventila.

Tehnički podaci

Šifra dizajna: HG / T20592
Materijal: SS304, SS316L
Projektovani pritisak: 1,0Mpa
Temperatura dizajna: 80 ℃
Materijal zaptivki: NBR


Model

Kapacitet protoka

Prečnik dovoda i izlaza

Prečnik karoserije

INOCO-XF-M-20

20m3 / h

DN50

159

INOCO-XF-M-30

30m3 / h

DN80

219

INOCO-XF-M-50

50m3 / h

DN100

273

 

Pplikacija

● Primena industrijske vode za filtraciju

Ovaj filter četke se široko koristi u filtraciji vode za hlađenje, štiti mlaznicu za tuš, tretira tretman otpadne vode, ponovnu upotrebu komunalne vode, tretman vode u magacinu, pre-filtraciju prije RO sistema, kiselost, filtriranje bele vode, mašina za brizganje plastike; Sistem pasterizacije; Vakuum pumpe; Sistem kompresora vazduha; Sistem kontinuiranog livenja; Aplikacija za tretman vode; Sistem hlađenja grejanja i grejanja.

● Poljoprivreda Primjena filtracije namirnica

Filter za četkanje sa samo-čišćenjem je opremljen kućištem za vodeni filter od nerđajućeg čelika i materijalom od 200 mikrona, koji će imati najbolje performanse u prečišćavanju rečnih voda kako bi se uklonio list, pesak, čvrsta supstanca i suspendovane čvrste materije. Kao podzemne vode, komunalne vode, reke, jezera, mora, vrta, rasadnika, staklenika, golf terena, parka.


图片3.png

Naše prednosti

a. Produženo iskustvo proizvodnje: specijalizovani smo za automatsko samočišćenje filtera, kao što su filter četke, filter za strganje, kućište filtera od nerđajućeg čelika, filter za povratnu vodu, kućište filtera za kese i filter kućište filtera sa iskustvom od 10 godina.
b. Kompletna proizvodna postrojenja za filter četki: posedovanje precizne radijalne mašine za bušenje, valjka za savijanje ploča, strug, mašina za glodanje glodalice, mašina za bušenje i glodanje, mašina za sečenje CNC plazme, mašina za zavarivanje argona u zavarivanju, polarna zaštitna mašina za zavarivanje invertora, zavarivanje manipulator, Co2 gasni zaštitni aparat, samo-podesiva polica za poluge, vožnju i druge napredne opreme.
c. Testna oprema za filter za čišćenje samo za čišćenje: rentgenski detektor, električna hidraulička ispitna pumpa, mašina za istezanje i sl., Ako je potrebno, račun za opremu se može poslati.
d. Naši tehničari će obavljati redovno održavanje na ovim mašinama kako bi im garantovali dobar rad.
图片4.png

FAQ

1. Da li se mašina može prilagoditi našoj potrebi, kao što je staviti na naš logotip?
O: Sigurno naša mašina može biti prilagođena vašim potrebama, takođe je dostupan i vaš logo.
2. Što se tiče post-prodajne usluge, kako možete rešiti probleme koji su se desili u vašoj zemlji u inostranstvu?
O: Garancija na našu mašinu obično je 12 meseci, u ovom periodu, odmah ćemo organizovati međunarodnu ekspres, kako bi bili sigurni da će zamenjivi dijelovi biti isporučeni što je pre moguće.
Garancija kvaliteta: 12 meseci nakon što je oprema bila u upotrebi, ali ne više od 18 meseci nakon što je oprema isporučena (garancija ne uključuje potrošne delove).
3. Da li je vaša konkurencija konkurentna?
O: Samo mašina dobrog kvaliteta koju isporučujemo. Sigurno ćemo vam dati najbolju fabričku cijenu zasnovanu na vrhunskom proizvodu i uslugama.
4.U kojim uslovima plaćanja prihvatate?
A: T / T ili L / C ili West Union ili Moneygram ili Paypal, drugi su dobrodošli.
5.Kako je vaša roba kvalitetna?
O: Saradjujemo sa mnogim svetskim klijentima već dugi niz godina, na primjer, klijentima Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung inženjering, BASF, Bayer, Worlypesons itd.
Naši proizvodi su dobili dobar odgovor od naših kupaca.
6.Kakva oprema imate za NDT inspekciju?
O: Imamo ultrazvučni detektor defekata, av minijaturni magnetni detektor jaka, magnetni detektor i detektor penetracije.


图片1.png

Upit