Bazni filteri za pijesak

1.Pool Sand filtri Uvod Uvodni filter visokih performansi sa naprednim dizajnom osigurava izvrsnu efikasnost filtriranja, pogodna za strogo zahtjeve primjene s kombinacijom odličnih performansi filtriranja, pouzdanosti i praktičnog rada. Pogodno za grube ...

Detalji o proizvodu

1.Pool Sand Filters Uvod

Vrhunski filter visokih performansi sa naprednim dizajnom osigurava izvanrednu efikasnost filtriranja, pogodan za strogo zahtjeve primjene s kombinacijom odličnih performansi filtriranja, visoke pouzdanosti i praktičnog rada.

Pogodno za teške zahtjeve filtracije. Mala tečnost bez filtriranja, pogodna za zamjenu filter kesa, obezbeđuje odlično zaptivanje. Dizajn laka na vrhu može omogućiti gladak i stalan tok vode.

image001


2.Feature

Vrhnja struktura i struktura poklopca
Ukupna impakcija i zaptivanje gornjeg poklopca
Rotacijski tip za oko
Elektrolitička košara za filtriranje poliranog filtera
Podesiva podna nogica
Lako i brzo menjanje vreća
Nema curenja zaptivanja
Prikladan i čvrsti otvoreni uređaj
Najbolji nosač filtera i lako se čisti
Stabilna i podesiva struktura


3.FAQ

a. O servisu posle prodaje, kako možete da rešite probleme sa vašim kupcima u inostranstvu na vreme?

O: Garancija na našu mašinu obično je 12 meseci, u ovom periodu, odmah ćemo organizovati međunarodnu ekspres, kako bi bili sigurni da će zamenjivi dijelovi biti isporučeni što je pre moguće.

Garancija kvaliteta: 12 meseci nakon što je oprema bila u upotrebi, ali ne više od 18 meseci nakon što je oprema isporučena (garancija ne uključuje potrošne delove).

b. Kada naručimo nalog, da li ćete sada urediti instalaciju mašine?

O: Sve mašine će biti testirane pre nego što su isporučene, tako da se skoro njih može direktno koristiti, takođe je lako instalirati našu mašinu, ukoliko vam kupci trebaju našu pomoć, bićemo zadovoljni uređenjem instalacije, ali sve troškove biće vam optuženi.

c. Kako mogu dobiti naknadni servis?

O: Mi ćemo vam poslati rezervne dijelove besplatnim ako nas problemi prouzrokuju. Ako su to problemi sačinjeni od muškaraca, mi takođe šaljemo rezervne delove, iako se naplaćuje. Bilo koji problem, možete nas direktno nazvati.

image003

 


Upit