Automatski filter za čišćenje filtera

Uvodni filter čistač filtera XF-S3 serija out-scraper filter za samočišćenje je posebno dizajnirana za industriju papira, rešavajući problem presvlačenja i filtriranja celuloze. Može da ukloni slomljeni papir i pruge i smanji uticaj emisije na životnu sredinu i osigura ...

Detalji o proizvodu

Uvodni filter čistač uvoda  

Filter za samočišćenje out-scraper serije XF-S3 dizajniran je specijalno za industriju papira, rešavanje problema prevlake i filtriranja pulpe. Može ukloniti slomljen papir i pruge i smanjiti uticaj emisije na životnu sredinu i osigurati kvalitet radnog vremena i kvaliteta proizvoda u najvećoj meri.


out scraper self cleaning filter.jpg

Funkcija

1. Sa vodećim filterom za spoljni strugač, ovaj filter produžava vreme filtracije pod istim područjem filtera i smanjuje otpad materijala;

2. Adaptivno podešavanje različite opreme osigurava da na filter neće utjecati habanje tokom rada dugo vremena;

3.Električni elementi se izrađuju od kalupa, odstupanje od okruglosti ne prelazi 0,5 mm da bi se urezalo strugač će biti u potpunosti uklopljene u elemente;
4. Dizajn za humanizaciju, ventil za odvodjenje bi se otvorio tek kada se nečistoća u određenoj meri sakuplja nakon čišćenja nekoliko puta kako bi se smanjio materijalni otpad.

Radni princip

Automatsko čišćenje mrežnog filtera
Koristi reduktor brzine za pokretanje ciklotronskog strugača i očistiti prljavštinu na mrežu kako bi zadržala funkciju filtracije kertridža. Jedinstveni jasni dizajn nastavlja deblokirati zauvek. Precizan dizajn strugača i ugla omogućavaju nultu oštećenja mreže u kratkom vremenu i trajni su i mogu se brzo promijeniti.
Spoljni filter skraper.jpg
Veliki rezervni delovi


Br.

Opis

1

Standardna veličina: OD.:85,168,268 Dužina: 600mm

2

Klinasti filter: 1mm, Pogodan za radni pritisak manji od 16kg / cm2

3

Klinasti filter: 1.5mm, Pogodan za radni pritisak manji od 16-30kg / cm2

4

Klinasti filter: 1.8mm, pogodan za radni pritisak veći od 30kg / cm2


Aplikacija  

Filter inoco strugač se široko koristi u prečišćavanju vode, petrohemiji, metalurgiji, električnoj energiji, hemijskoj industriji, bojama, štamparskom mastilu, papiru, prehrambenom i napitku, farmaceutskoj, metaloprerađivačkoj industriji itd.
Filter za samočišćenje out-scraper serije XF-S3 je posebno dizajniran za industriju papira sa najboljim performansama filtriranja.


scraper filter application.jpg

Naša usluga

Ø Obezbediti tehnički dizajn i rješenja;
Ø Projektovanje i izrada nestandardne opreme;
Ø Profesionalna tehnička obuka i uputstva na licu mjesta prema ugovoru;
Ø Pribor za snabdevanje u bilo kom trenutku;

FAQ  

1. Da li ste proizvodjač, trgovinsko preduzeće ili treća osoba?
O: Mi smo proizvođač, a mi smo izgradili našu kompaniju od 2007. godine.
2. Koja je vaša minimalna količina narudžbe, možete li mi poslati uzorke?
O: Naša minimalna količina je 1 set, pošto je naš proizvod strojna oprema, teško vam je poslati uzorke, međutim, možemo vam poslati katalog, toplo dobrodošlicu da posetite našu kompaniju.
3. Da li mogu znati koja će plaćanja biti prihvaćena od strane vaše kompanije?
O: Do 100% T / T pre isporuke, a 30% depozit koji plaća T / T, balansiran od strane L / C dostupan je.
4. Nakon što postavimo narudžbinu, da li ćete sada urediti instalaciju mašine?
O: Sve mašine će biti testirane pre nego što su isporučene, tako da se skoro njih može direktno koristiti, takođe je lako instalirati našu mašinu, ukoliko vam kupci trebaju našu pomoć, bićemo zadovoljni uređenjem instalacije, ali sve troškove biće vam optuženi.
5. Da li je vaša konkurencija konkurentna?
O: Samo mašina dobrog kvaliteta koju isporučujemo. Sigurno ćemo vam dati najbolju fabričku cijenu zasnovanu na vrhunskom proizvodu i uslugama.
6.Koji je vaš posao snabdevanja?
A: Automatski filtar za povratnu vodu, automatsko samočisteći filter, filter prirodnog gasa, filter za vreću, filter za sakupljanje košara, sinterovani filter poroznih metala, statički mikser itd., Svi se široko koriste u prečišćavanju vode, filtraciji petrohemijske industrije, separaciji prirodnog gasa itd.


Petrochemical Machinery Equipment.jpg


Upit