Automatski Self čišćenje filtera

1. automatski Self čistionica filteri uvod čistionica filtar je naširoko koristi u sve industrije, koja je pogodna za filtere sa 1''-36'' cjevovod za izabrati iz, s prednostima neprekidno strujanje fluida, sigurnosne operacije jednostavno održavanje. Četka filtar može stalno vodosnadbjevanje, samo...

Detalji o proizvodu

1. automatski Self čišćenje filtera uvod

Čišćenje filtera je naširoko koristi u sve industrije, koja je pogodna za filtere sa 1''-36'' cjevovod za izabrati iz, s prednostima neprekidno strujanje fluida, sigurnosne operacije jednostavno održavanje. Četka filtar može stalno vodosnadbjevanje, samo manje od 5% ukupnog protoka za vodu za čišćenje, ispiranje vrijeme 2-15 sekundi. Self čišćenje četkom filtar je visoke filtracijske precizno, > vlakna od 200 μm filtracije stupnja, sve vrste filtera mreže koje možete odabrati.

image001


2. self čišćenje proces filtriranja

Kada razlika tlaka na ulazu i izlazu plinovoda prikazana vrijednost, filtar će početi proces čišćenja. Cijela samočišćenja proces sadrži dva koraka: ventil otvara; dva kista nehrđajućeg čelika koja pokreće motor unutra volja otarasiti se nečistoće koje su zarobili mrežaste i onda nečistoća će biti otpušten iz ventil... Cijeli proces traje oko 15 do 60 sekunda za to vrijeme za čišćenje, sustav filtracije ne prestaje teče i kontrolira kontrola okvira.

Kontrolni tip: ima tri modela za ovo vrijeme, diferencijalnog tlaka, PLC kontrola.


3. naše prednosti

a. opsežnu proizvodnju iskustvo: Specijalizirani smo za automatsko samostalno čišćenje filtera, kao što su četkom filtar, strugač filter, filter od nehrđajućeg čelika vodom stambenih, talasanje filtar, torba filtar stanovanja i uložak filtera kućište s iskustvom od 10 godina.

b. kompletan proizvodne pogone za kist filtar: posjedovanje preciznost Radijalna bušilica, savijanje role, tokarski stroj, tipa Blanjalica glodanje stroj, bušenje i glodalica CNC plazma stroj za rezanje, ploča Inverter puls Argona luk za zavarivanje, Inverter topljenje polarnih plin pod štitom za varenje, zavarivanje manipulator, zaštićeni plin Co2 aparata za zavarivanje, samo-podesivo kolo polica, vožnje i druge napredne opreme.

image003

 

 

 


Upit