Automatski sistemi za filtriranje vode

1. Automatski filtriranje vode Uvod Automatski filtri inc pogodni su za filtere sa pipetom od 1 '' - 36 '', sa prednosti kontinuiranog protoka fluida, jednostavno održavanje bezbjednosti, filter za filtriranje XF serije se široko koristi u svim industrijska oblast.XF-X05 samo ...

Detalji o proizvodu

1. Automatski sistemi za filtriranje vode Uvod

Automatski filtri inc pogodni su za filtere sa 1 '' - 36 '' pipeline za izbor, sa prednosti kontinuiranog protoka fluida, jednostavno održavanje bezbjednosti, filter za samočistljivanje XF serije se široko koristi u svim područjima industrije.XF-X05 self Filter za čišćenje četkica je sa visokim performansama filtracije u uslovima filtriranja precipitiranih čvrstih materija, tečnosti tekućine u bočnoj i spoljašnjoj strani, što je efikasnije u procesu filtracije.

image001


2.Our Prednosti

a. Stroga fizička / hemijska ispitivanja: zadovoljavaju zahteve dizajna i procesa proizvoda, pružajući pouzdane podatke o testiranju.

b. Kratko vreme isporuke: Ako je više od 10 setova, 50 dana. Takođe posedujemo filter za samo-čišćenje četke sa standardnom veličinom, ako vam treba 3-5 komada, možemo uskoro isporučiti.

c. Sigurno pakovanje: drveni artikli mogu se koristiti za popravku kućišta filtera od nehrđajućeg čelika, konačno biti upakovani u drvene predmete koji se izvoze, poštanska pošiljka će se postaviti izvan slučaja kako bi se naznačile informacije o pošiljci primaoca.

d. Najbolja usluga posle prodaje: Preko 60% proizvoda se prodaje u jugoistočnoj Aziji, na Bliskom Istoku i Evropi, a svi proizvodi imaju povjerenje domaćih i stranih kupaca.


3.Our servis

Ø Obezbediti tehnički dizajn i rješenja;

Ø Novo uputstvo za izgradnju postrojenja;

Ø Projektovanje i izrada nestandardne opreme;

Ø Profesionalna tehnička obuka i uputstva na licu mjesta prema ugovoru;

Ø Pribor za snabdevanje u bilo kom trenutku;

Ø Tele-tehnički konsalting i usluge;

Ø Druga specijalna tehnička služba prema zahtevima klijenta.

image003


Upit