Filter za cirkulaciju vode

1. Cirkulacioni filter za vodu Uvod Ovaj filtar za cirkulaciju vode je jednak Bernoulli filteru, dugi vijek trajanja, obično je radno vrijeme moguće više od 10 godina i neophodno za zaštitu okoline. Osim toga, imate mnogo izbora kada je to potrebno, za materijal, ...

Detalji o proizvodu

1. Cirkulacioni filter vode Uvod

Ovaj cirkulacioni filter za vodu je jednak Bernoulli filteru, dugi vijek trajanja, normalno radno vrijeme može biti više od 10 godina i neophodno za okoliš. Osim toga, imate mnogo izbora kada je to potrebno, za materijal, možete izabrati kućište filtera od ugljeničnog čelika i kućište filtera od nerđajućeg čelika i SS316L. za pouzdan tip čišćenja, ima ručni, vremenski i diferencijalni pritisak pomoću PLC kontrolne kutije.

image001


2.Detail

Napon: 220V / 380V 50Hz, napon može biti kao lokalna potražnja

Rok plaćanja: T / T, L / C ili drugi

Datum isporuke: 35 dana nakon akontacije

Pakovanje: izvoz drveni kutija

Tržište: Bliski istok / Afrika / Azija / Južna Amerika / Evropa / Sjeverna Amerika

Garancija: 1 godina

MOQ: 1 set


3. Naše prednosti

a.Strict Fizičko / Hemijsko ispitivanje: zadovoljavaju zahteve dizajna i procesa proizvoda, pružajući pouzdane podatke o testiranju.

b. Kratko vreme isporuke: ako jedan kontejner 15-20 dana. Takođe imamo i neke cevi i štapove standardne veličine, ukoliko vam trebaju 3-5 komada, uskoro možemo dostaviti.

c. Bezbedno pakovanje: ulje protiv rđe pre šibanja na cijevima i šipkama, plastične kape na cevnim krajevima kako bi se zaštitila unutrašnja površina, svaka šipka bi se zaštitila kartonskom cijevi. Konačno se pakuje sa morskim paketom ili u drvenom kućištu.

d. Najbolja usluga posle prodaje: Preko 60% proizvoda se prodaje u jugoistočnoj Aziji, na Bliskom Istoku i Evropi, a svi proizvodi imaju povjerenje domaćih i stranih kupaca.

image003Upit