Filter za cirkulaciju vode

Filter za cirkulaciju vode
Detalji o proizvodu

1. Cirkulacioni filter vode Uvod

Ovaj cirkulacioni filter za vodu je jednak Bernoulli filteru, dugi vijek trajanja, normalno radno vrijeme može biti više od 10 godina i neophodno za okoliš. Osim toga, imate mnogo izbora kada je to potrebno, za materijal, možete izabrati kućište filtera od ugljeničnog čelika i kućište filtera od nerđajućeg čelika i SS316L. za pouzdan tip čišćenja, ima ručni, vremenski i diferencijalni pritisak pomoću PLC kontrolne kutije.

image001


2.Detail

Napon: 220V / 380V 50Hz, napon može biti kao lokalna potražnja

Rok plaćanja: T / T, L / C ili drugi

Datum isporuke: 35 dana nakon akontacije

Pakovanje: izvoz drveni kutija

Tržište: Bliski istok / Afrika / Azija / Južna Amerika / Evropa / Sjeverna Amerika

Garancija: 1 godina

MOQ: 1 set


3. Naše prednosti

a.Strict Fizičko / Hemijsko ispitivanje: zadovoljavaju zahteve dizajna i procesa proizvoda, pružajući pouzdane podatke o testiranju.

b. Kratko vreme isporuke: ako jedan kontejner 15-20 dana. Takođe imamo i neke cevi i štapove standardne veličine, ukoliko vam trebaju 3-5 komada, uskoro možemo dostaviti.

c. Bezbedno pakovanje: ulje protiv rđe pre šibanja na cijevima i šipkama, plastične kape na cevnim krajevima kako bi se zaštitila unutrašnja površina, svaka šipka bi se zaštitila kartonskom cijevi. Konačno se pakuje sa morskim paketom ili u drvenom kućištu.

d. Najbolja usluga posle prodaje: Preko 60% proizvoda se prodaje u jugoistočnoj Aziji, na Bliskom Istoku i Evropi, a svi proizvodi imaju povjerenje domaćih i stranih kupaca.

image003Upit