Element filtera za mehaničko čišćenje vlaka visokog toka

Upoznavanje trenera sa visokim stepenom nisko m ehanskog c ponašanja trenera XF-D3 serije Inoco sisajući filtri za samočisteće se primenjuju za mehanički očišćene i složene nečistoće sa visokim protokom, koji mogu odgovarati linijama cijevi od 10 ", 12", 14 "i 68". Ako je kapacitet protoka procesa veći od 2500m3 / h, savetuje se ...

Detalji o proizvodu

Visok stepen m ehaničkog c trenera   uvod

XF - D3 serija Inoco sisajući filtri za samočisteće se primenjuju za mehanički očišćene i složene nečistoće visokog toka, koji mogu odgovarati linijama cevi od 10 ", 12", 14 "i 68". Ako je vaš protok protoka veći od 2500m3 / h, preporučuje se da koristite ovaj sistem za filtriranje tečnosti sa više filtriranja.


20151199107639.jpg2014821101015974.jpg

2014821101336230.jpg

Prednost

■ Očišćeni tip: Kontrola pomoću diferencijalnog pritiska, dok se nečistoće sabiraju, nakon što diferencijalni tlak dostigne vrednost podešavanja (1 bara), kontrolni prekidač se uključuje da započne čišćenje osi.
■ Može se odabrati model praga, ručni rad ili automatsko upravljanje, ovo je jedan autofilter.

Nečistoće izlaze preko ruke za pranje ruku na leđa za pranje.
■ Preciznost filtriranja: 25 ~ 200 mikrona

■ Sadržaj čvrstog materijala: manje od 200 stranica u minuti

■ Maksimalni protok može biti do 4500m3 / h.

图片2.png

Radni princip   

Proces filtracije: Kada tečnost sa nečistoćama ulijeva u dno filtera, brzina tečnosti će usporiti, a tečnost će se kretati prema gore u smjeru od 90 stepeni. Filtrirane nečistoće će se zaustaviti u ljusci, a tečnost za čišćenje će se konstantno proticati izvan izolacionog filtracijskog elementa, a zatim napokon izlivati ​​iz izlaza.

Proces povratnog protoka: Proces povratnog proma DP završava između cevovoda i atmosferske energije. Šuplji uređaj za čišćenje proširuje dužinu cijelog filtera i polako se rotira unutar filter filma, a zatim isprazni nečistoće iz mlaznice za mlazu. Kraj uređaja za čišćenje je vrlo blizu filtera, isti je visina za njegov otvarač i sakupljač nečistoće. Kolektor za nečistoće je napravljen od kružnih i vertikalnih cevnih cevi. U cijelom ciklusu pranja pranja, glavna tečnost neće biti zaustavljena i proces filtracije se odvija.


图片3.png

Aplikacija

■ Automatski samočistač za cišcenje može se koristiti u gotovo svim industrijskim pročišćivačima vode, kao što je vodosnabdevanje, sistem za prečišćavanje vode, odvratnost vode, miris slane vode koja se koristi za hlađenje, preradu i zaštitu od požara. Ovaj sistem upravljanja filterom može osigurati ciklus vodnih resursa i uštedjeti troškove.

■ Ovi mehanički očišćeni filteri se široko koriste u prerađivačkoj industriji kako bi se zaštitili izmenjivači toplote, cevovodna pumpa, sistem za reciklažu otpadnih voda itd.

■ Mehanički očišćeni cevovodi visokog toka mogu se koristiti u elektroenergetskoj industriji kako bi se zaštitili izmjenjivači toplote, cevovodna pumpa, mlaznica za prskanje vode, sistem za reciklažu otpadnih voda itd.

■ Automatsko samočišćenje sita može se koristiti za industriju prerade pulpe kako bi se uklonilo vlakno iz vode kako bi se sprečilo začepljenje mlaznice i odvojio kore i čip u procesu cirkulacije.

■ Mehanički očišćeni cevovodi visokog toka mogu se koristiti za tretman otpadnih voda, druga prerada otpadnih voda, filtriranje otpadne vode u drugom koraku, a zatim obezbeđivanje čiste vode za biljke.

■ Mašine za mehaničko prečišćavanje visokog toka mogu se koristiti u metaloprerađivačkoj industriji kako bi se obezbedila velika čista voda za gašenje, derenje, peć, itd.

Osiguranje kvaliteta

1.Zdržavna revizija ugovora navela je sva odeljenja kako bi osigurala izvodljivost svake naredbe.

2.Procesni dizajn i validacija prije proizvodnje u masovnoj proizvodnji.

Strogo kontrola na svim sirovim i pomoćnim materijalima, Sve sirovine dostizu svetski napredni nivo.

3. Inspekcija na terenu za sve procese, inspekcijski zapis ostaje sledljiv tokom 3 godine.

4. Svi inspektori su kvalifikovani za međunarodne certifikate.  

FAQ

1.Koji su uslovi plaćanja prihvaćeni?

A: T / T ili L / C ili West Union ili Moneygram ili Paypal, drugi su dobrodošli.

2.Kako dogovorite pošiljku?

O: By Sea / By Train / By Air ili Express, 15-20 dana protiv depozita.

3.Koji je vaš posao snabdevanja?

A: Automatski filtar za povratnu vodu, automatsko samočišćenje filtera, filter prirodnog gasa, filter za vreću, filter za sakupljanje košara, sinterovani filter poroznih metala, statički mikser itd., Svi se široko koriste u prečišćavanju vode, filtraciji petrohemijske industrije, separaciji prirodnog gasa itd.

4.What je vreme isporuke filtera?

O: Uopšte, 35 dana nakon avansnog plaćanja, ako je OEM, to će biti 40-45 dana nakon avansnog plaćanja, port isporuke je Šangaj.

5.Kako je vaša roba kvalitetna?

O: Saradjujemo sa mnogim svetskim klijentima već dugi niz godina, na primjer, klijentima Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung inženjering, BASF, Bayer, Worlypesons itd.

Naši proizvodi su dobili dobar odgovor od naših kupaca.

6. Koje vrste fizičko-hemijskog testiranja možete pružiti?

O: Fizičko i hemijsko testiranje koje pružamo uključuju:

Analiza veličine čestica

ispitivanje hemijskog sastava

ispitivanje fizičkog svojstva: ispitivanje tvrdoće, ispitivanje performansi zatezanja, ispitivanje uticaja prostorne temperature, ispitivanje uticaja na niske temperature

NDT: PT, MT, UT i RT

Metalno ispitivanje.

图片4.png

Upit