Tečnosti filtera procesa

1.Procesni filter Tečnosti Uvod Može izabrati različitu filtarsku preciznu filter vreću. Što se tiče tečnosti koja se uliva u filter za vreću sa vrha vrećice filtera da bi tečnost potpuno distribuirala na površini filter kesa, učiniti cijeli nivo osnovne konstantne distribucije fluida, male negativne ...

Detalji o proizvodu

1.Procesni filter Tečnosti Uvod

Može izabrati različitu filtarsku vreću filter preciznog filtera. Što se tiče tečne tečnosti u filter za vreće sa vrha filter vreće da se tekućina potpuno distribuira u površini filter kese, napraviti ceo nivo osnovne konstantne raspodele tečnosti, mali negativni utjecaj turbulentnog toka i dobar efekat filtriranja. postići zahtevani efekat idealne čvrste separacije tečnosti.

Može izabrati različitu filtarsku vreću filter preciznog filtera. Što se tiče tečne tečnosti u filter za vreće sa vrha filter vreće da se tečnost potpuno distribuira na površini filter kesa, napraviti cijeli nivo osnovne distribucije tekućine, mali negativni utjecaj turbulentnog toka i dobar efekat filtriranja.

image001


2.Feather

Sistem

INOCO se sada menja od jednog potrošača filtera do snažnog sveobuhvatnog snabdevača i tehnoloških usluga za filter usluge. Bez obzira na to u kojoj se industriji nalazite, možemo ispuniti vaš zahtev za sistem fluida.

Profesionalna proizvodnja

INOCO dobija licencu GB150 i ASME za proizvodnju koja može osigurati pouzdanost filtera i sigurnost za dizajn i proizvodnju.

Bogato iskustvo filtracije

INOCO ima više od deset godina iskustva u filtraciji, ikada servisiran za 25000 preduzeća i mogao je odabrati ispravno i pogodno rješenje u skladu s Vašim uslovima.


3.FAQ

1. Da li ste proizvodjač, trgovinsko preduzeće ili treća osoba?

O: Mi smo proizvođač, a mi smo izgradili našu kompaniju od 2007. godine.

2. Gde se nalazi vaša fabrika?

O: Naša fabrička adresa je: No.58 Rongxing 3. put, industrijski park Furong, grad Wuxi, provincije Jiangsu, Kina.

3. Kako mogu doći do vaše fabrike?

O: Naša fabrika je blizu Aerodroma Šangaj, možemo da vas pokupimo na aerodromu.

4. Ako ću morati da ostanem kod vas nekoliko dana, da li je moguće rezervisati hotel za mene?

O: Uvek mi je zadovoljstvo, usluga rezervacije hotela je dostupna.

image003

 


Upit