Filter za vodeni filter za navodnjavanje

1. Čišćenje filtera vode za navodnjavanje Uvod Ovaj filter četke je jednak Bernoulli filteru, dugi vijek trajanja, normalno radno vrijeme može biti više od 10 godina i neophodno za okolišno-hemijski tretman. Osim toga, imate mnogo izbora kada je to potrebno, za materijal, ...

Detalji o proizvodu

1. Sam čišćenje filtera za navodnjavanje vode Uvod

Ovaj filter četke je jednak Bernoulli filteru, dugi vijek trajanja, obično radno vrijeme može biti više od 10 godina i neophodno za okolišno ne-hemijsko liječenje. Osim toga, imate mnogo izbora kada je to potrebno, za materijal, možete izabrati kućište filtera od ugljeničnog čelika i kućište filtera od nerđajućeg čelika i SS316L. za pouzdan tip čišćenja, ima ručni, vremenski i diferencijalni pritisak pomoću PLC kontrolne kutije.

image001


2.Detail

Original: Jiangsu, Kina

Certifikacija: ISO9001, CE, ISO14001, Rosh, ASME "U" pečat

Cena: obavezno

Materijal: ugljenični čelik, SUS304, SUS316L

Napon: 220V / 380V 50Hz, napon može biti kao lokalna potražnja

Rok plaćanja: T / T, L / C ili drugi

Datum isporuke: 35 dana nakon akontacije

3. Sam proces čišćenja filtera

Kada diferencijalni pritisak ulaznog i izlaznog cevovoda dostigne prikazanu vrednost, filter će započeti proces čišćenja. Proces samočišćenja sadrži dva koraka: otvara se odvodni ventil; dve četke od nerđajućeg čelika koje pokreće unutrašnji motor će pročistiti nečistoće koje su uhvaćene mrežom, a zatim se nečistoću ispuštaju iz odvodnog ventila. Čitav proces čišćenja traje oko 15 do 60 sekundi, dok za to vrijeme filtriranje sistem ne prestaje da teče i kontroliše kontrolni okvir.

Tip upravljanja: ima tri modela ovog, vremena, diferencijalnog pritiska i PLC kontrole. XF-X01 automatski filteri za čišćenje samo se koriste u filtraciji vode ili stanju filtriranja suspendovanih čvrsta materija sa filtriranjem visokih performansi, ekonomskim i ekološkim efektima.

 

4.VRATA SERVIS

a. Pružamo besplatne tehničke usluge o AHU filteru

b.Free on-site touring i predstavljanje naše fabrike

c. Obezbeđuje proces dizajniranja i validacije besplatno

d. Mi možemo garantovati blagovremenu isporuku uzoraka i robe

e.Zbirite praćenje svih naloga od strane posebne osobe i blagovremeno obavestite klijente

f. Sve zahteve nakon prodaje će se reagovati u roku od 24 sata

image003Upit