Čistač samočišćenja

1. Sam čista za čišćenje Uvod Ovaj filter za samočišćenje je jednak Bernoulli filteru, dugi vijek trajanja, normalno radno vrijeme može biti više od 10 godina i neophodno za zaštitu okoline. Pored toga, imate mnogo izbora kada je potrebno, za materijal, vi ...

Detalji o proizvodu

1. Sam čista za čišćenje Uvod

Ovaj filter za čišćenje samog čelika je jednak Bernoulli filteru, dugi vek trajanja, normalno radno vrijeme može biti više od 10 godina i neophodno za zaštitu okoline. Osim toga, imate mnogo izbora kada je to potrebno, za materijal, možete izabrati kućište filtera od ugljeničnog čelika i kućište filtera od nerđajućeg čelika i SS316L. za pouzdan tip čišćenja, ima ručni, vremenski i diferencijalni pritisak pomoću PLC kontrolne kutije.

image001


2.Our Prednosti

a. Testna oprema za filter za čišćenje samo za čišćenje: rentgenski detektor, električna hidraulička ispitna pumpa, mašina za istezanje i sl., Ako je potrebno, račun za opremu se može poslati.

b. Naši tehničari će obavljati redovno održavanje na ovim mašinama kako bi im garantovali dobar rad.

c. Visokokvalitetne sirovine: uglavnom birate sirovine iz velike fabrike čelika, kao što su TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, koji su najbolji i najveći proizvođač sirovina u Kini.

d. Stroga fizička / hemijska ispitivanja: zadovoljavaju zahteve dizajna i procesa proizvoda, pružajući pouzdane podatke o testiranju.

e. Kratko vreme isporuke: Ako je više od 10 setova, 50 dana. Takođe posedujemo filter za samo-čišćenje četke sa standardnom veličinom, ako vam treba 3-5 komada, možemo uskoro isporučiti.

 

3.VRATA SERVIS

a. Pružamo besplatne tehničke usluge o AHU filteru

b.Free on-site touring i predstavljanje naše fabrike

c. Obezbeđuje proces dizajniranja i validacije besplatno

d. Mi možemo garantovati blagovremenu isporuku uzoraka i robe

e.Zbirite praćenje svih naloga od strane posebne osobe i blagovremeno obavestite klijente

f. Sve zahteve nakon prodaje će se reagovati u roku od 24 sata

image003


Upit