Dom > Znanje > Sadržaj

Efikasnost filtracije vazdušnog filtra Implementacija standarda i broja filtera za vazduh

Jan 23, 2018

Filter vazduha, doslovno shvaćen, je vrsta filtera koji se koristi za filtriranje vazduha, nazvanog vazdušnim filterom. Dakle, ovakav filter, koje znanje treba savladati, prije nego što se mogu pravilno koristiti, au isto vrijeme, kako bi se osigurali dobri rezultati? Sledeće će se riješiti ovo pitanje, ovakav način učenja i razumijevanja filtera, tako da on može učiniti proizvod u upotrebi, dobrim ekonomskim prednostima, kako bi se izbjegao otpad.

1. Filter za vazduh koji ima neko vreme nakon upotrebe, šta je razlog?

Vazdušni filter je u toku njegove upotrebe da filtrira prašinu i nečistoće čestica u vazduhu kako bi se postigla svrha prečišćavanja vazduha. Vazduh u prljavštini zadržava se u materijalu filtera. Zbog toga, nakon produžene upotrebe filtera, prljavština na filteru će biti usamljena i pokvarena, što će prouzrokovati miris, tako da će se na vazdušnom filtru generirati miris. Dakle, treba redovno čistiti ili zamenjivati, kako bi se izbjegli gore navedeni problemi.

2. U farmaceutskoj industriji, korištenje vazdušnih filtera, visoki zahtjevi za okoliš? Takođe, šta je HEPA filter?

U farmaceutskoj industriji, ako se koristi vazdušni filter, postoji velika potražnja za ekološkim zahtjevima. Dakle, ne može biti neugodno i opušteno. HEPA filter, koji je suv, visoko efikasan filter za vazduh koji se može obrađivati, napravljen je od laminiranih, tanki listovi borosilikatnih mikrofibra.

3. Efikasnost vazdušnog filtera, šta je referentni standard? Da li se strogo sprovode?

Efikasnost filtera vazdušnog filtera, koja je referenca i primena standarda, je GB / T14295-93 "vazdušni filter" i GB13554-92 "vazdušni filter visokih performansi" ova dva. Štaviše, ova dva kriterijuma treba striktno primeniti. Ne bi trebalo da budu neuredni. Štaviše, potrebno je da budete svesni potreba da se periodično očistite tako da se nečistoće u vazduhu ne poljuju na materijal filtera i, s druge strane, utiču na kvalitet filtera.

4. Vazdušni filter, opšti broj filtera za vazduh?

Broj vazdušnih filtera u vazdušnom filteru može biti jedan ili više, u zavisnosti od stvarne situacije i zahteva. Njegova uloga je da filtrira štetne nečistoće u vazduhu, a zatim odloži habanje ovih komponenti kao što su qigong, klipovi, klipni prstenovi i ventili.http: //www.inocofiltration.com/