Dom > Znanje > Sadržaj

Automatski povratni filter sa visokom efikasnošću tretmana zagađenja

Dec 25, 2017

Automatski povratni flush je poseban filter sa dobrim filtracijskim efektom, posebno za prirodnu filtraciju pigmenta. U procesu proizvodnje, on će proizvesti malu otpadnu vodu, koja sadrži puno organskih suspendovanih i pigmentnih. Organske materije uglavnom sadrže grubi pigment, mlečnu kiselinu, celulozu, hemicelulozu i druge. Ako se ne tretira i ima loše dejstvo na životnu sredinu, tako da je filter za povratak važan za procesiranje nečistoća u otpadnoj vodi.

backwash filters.jpg

Filter za povratnu vodu može direktno presretati nečistoće u vodi, na primer, nečistoće u otpadnim vodama u proizvodnji prirodnog pigmenta, kao što su suspendovane čvrste materije, čestice i slično, koje će imati performanse za prečišćavanje vode, smanjenje sistema prljavštine, bakterija i algi, korozije itd. kako bi pročistili kvalitet vode i funkciju sistema zaštite.

Što se tiče automatskog filtera za povratak, usvojen je sa nekoliko filtera, tako da će postići veću efikasnu površinu filtera, manji diferencijalni pritisak. Istovremeno, udobno je opremljen sa šahtom do elementa za montažu filtera. Posebno za sistem automatskog upravljanja, to može zavisiti od stvarne situacije korisnika da podesi parametre sistema.

Kvalitet tretirane vode sa filterom za povratnu vodu može da dostigne standard otpadne vode koju je država odredila da efikasno zaštiti životnu sredinu. Pored toga, voda sa tretmanom filtera, koja se može ponovo upotrebiti i reciklirati, efikasno je spasila izvor vode.

Ispostavlja se da automatska filteri za odvrtu koriste diferencijalni pritisak za samoprekidač i sami se čiste bez vremenskog vremena uz visoku automatsku vožnju i mali diferencijalni pritisak, a bez ručnog uklanjanja kolača od filtera. Dakle, nakon povratnog filtera, tretman prirodnog pigmenta u otpadnoj vodi je efikasno rešen, ovi filteri imaju jaku sposobnost zagađenja i široko će se primenjivati ​​u industriji i preduzeću.http: //www.inocofiltration.com/