Dom > Znanje > Sadržaj

Napomena instalacija talasanje filtar

Nov 21, 2017

Filtar specifikacije treba podudarati s ugradnje cjevovoda, kada filtera protok ne može zadovoljiti zahtjeve cjevovoda, dvaju (ili više) filtar može biti instaliran paralelno, ili napraviti sljedeći filter.

Filtar treba ugraditi u sustav zaštititi koliko je to moguće, utjecaj niskog tlaka dovod, i stoga treba instalirati u blizini izvor pritiska.

Filter bi trebao biti instaliran u kanalizacijski sustav u seriji. Kako bi se osigurala neprekinuta opskrba vodom tijekom stanke, pretpostavlja se da zaobići postaviti u sustavu, a cut-off ventil bi trebao biti postavljen za uvoz, izvoz i premosnica filtera. Gdje postoji rizik od uspora, nepovratni ventil bi trebao biti instaliran na izlazu iz filtra.

Kada odabir imajte na umu da voda teče kroz automatski samočisteći filtar ne prelazi temperaturu.

Lokaciji objekta sa AC trofazni 380V snage frekvencije (trofaznim četverožičnim sustav). Kanalizacijskoj cijevi ne prelazi 5 metara, kako bi se izbjeglo povratni tlak.

DC sustav pozornost na filtar točnost predtretman, pritisak pitanjima, oprez sustava tajming vrstu kontrole.

Razuman izbor instalaciju okruženja, obratite pozornost na vodootporne, kiše, vlage.

Napomena: Talasanje sustav prestane funkcionirati za dugo vremena ili zaustavlja sezonski. Prije prestanka sustav, stavili pravilnu količinu inhibitora korozije u vodi i usvojiti mjere zaštite pun vode mokro za smanjenje korozije i štititi sistem.