Dom > Znanje > Sadržaj

Ključ filter filter i njegova uloga u različitim industrijama

Jan 06, 2018

Core filter je prvi izbor uređaja za prečišćavanje vode, on može konfigurirati non-stop filter kako bi zadovoljio različite zahteve filtera, čime će se dodatno proširiti primjene filtera. Podrazumeva se da filter jezgra koji se koristi u polju obrade vode ima više filtera sa filterom od PP, filtriranog filtra, filtera za navijanje žice tri, njihovu tačnost, ima mnogo nivoa.

Filter filter kertridža je dubok filter, posebno za nisku viskoznost, nisku nečistoću filtraciju, to je linija tekstilnih vlakana, u skladu sa specifičnim procesom preciznosti navijanja na poroznom skeletu napravljenom od gore navedenog, sa spoljašnjom strukturom gustog saka, može efikasno uklonite čvrste supstance koje su suspendovane u tečnosti, čestice, rđa i drugi ostaci, što pokazuje vrlo dobre karakteristike filtracije.

Filtarski filter od pepela od pepela pp je netoksičan i neuobičajen polipropilen kao sirovina, nakon zagrevanja i topljenja, mlazenja, vuče, prijema filtera napravljenog od filtera. Zbog toga što ovaj filter ima jedinstveni prečnik poraza, tanka spoljašnja gusta gusta filtraciona struktura i ima visoku efikasnost filtriranja, odlične karakteristike kiseline i alkalnih sastojaka, može efikasno ukloniti suspendirane čvrste materije, čestice, rje i druge nečistoće.

Kada je jezgro filter sa preklopljenim filterom, sa izuzetnom hemijskom kompatibilnošću, pogodan za filtriranje kisele, baze i organskih rastvarača dubokom filtracijom, i ima veliku površinu, niskog pritiska, kapacitet zadržavanja prljavštine, životni vek Long, itd. I tamo je širi izbor tačnosti filtriranja.

Diverzifikacija filtera čini filter jezgra široko primenjen u medicini, hrani i napitcima, nafti, elektronici, hemijskoj industriji i drugim industrijama, koji se koriste za različite antibiotike i druge prefiltracije tečnosti; alkohol, mineralna voda, voda za piće; Filtracija vode u nafti; prečišćavanje vode visoke čistoće; razne organske rastvarače, kiseline, filtriranje lužnjaka i tako dalje. http://www.inocofiltration.com/