Dom > Znanje > Sadržaj

Filter Separator radi i metode razdvajanja postoje

Jan 30, 2018

Separator filtera može odvojiti različite materijale prema različitim principima razdvajanja. Jedna je da se smeša odvoji pomoću različitih komponenti, a druga je da se smeša odvoji veličinom dispergovanih čestica. Separator filtera koji specifičan metod odvajanja?

 

Separator filtera može odvojiti materijal gravitacionim sedimentima. Zbog različite gustine gasa i tečnosti, tečnost će biti gravitaciono napunjena kada se protiče s gasom, što rezultira brzinom prema dolje; dok gas još uvek teče prema originalu. To znači da tečnost i gas imaju tendenciju da se odvoje u gravitacionom polju. Tekuća tečnost se pridržava zidu koji se prikuplja i isprazni kroz ispusnu cev.

 

Separator filtera takođe može odvojiti gas iz tečnosti kao princip odvajanja pregrada, što je zbog toga što protok plina i tečnosti zajedno, ako se nailazi na pregradu, gas će se prevrnuti i otići, a tečnost usled inercije i dalje ima napred Brzina, napredna tečnost pričvršćena na pregradni zid zbog uloge gravitacije koja se spaja zajedno, kroz pražnjenje odvodnog cijevi.

 

Separacija centrifugalne sile je takođe metoda separacije koju koristi separator filtera. Centrifugalna sila koja se primenjuje na tečnost je obično veća od gasa. Dakle, tečnost ima tendenciju centrifugiranja. Tečna se pridržava separacionog zida i sakuplja se dole zbog gravitacije. pražnjenje.

 

Zbog različitih veličina čestica gasa i tečnosti, kada se tečnost pomeša sa gasom i teče zajedno, gas prolazi kroz ekran, ako mora proći kroz ekran, dok je tečnost presretnuta i ostaje na ekranu i teče pod gravitacijom Na dno separacije pražnjenja, ovo je separacija ekrana separatora filtera.

 

Pored toga, separator filtracije odvaja tečnosti i gasove ultrafiltracijom i pakovanjem razdvajanja kako bi zadovoljio zahteve korisnika za tretmanom takvih smeša, što rezultira čistijim tečnostima ili gasom.

http://www.inocofiltration.com/