Dom > Znanje > Sadržaj

Proces razvoja filtar za plin

Plinskih filtera su se koristili kao uređaj za zaštitu dišnih organa za zaštitu dišnih organa, ali nakon dugog perioda evolucije, on je evoluirao u nezamjenjiv Dekontaminacija uređaja za industrijsku proizvodnju. Čini se potrebno poznavati razvoj plinskih filtera.

 

Plin filtar prototip je maska zaštitnik od konoplje, i plinski filter zraka također napredovale dugo nakon toga, ali uglavnom koriste se kao zaštita dišnih organa uređaje u opasnim djelatnostima kao što su proizvodnju opasnih kemikalija.

 

Dok zakon o kretanju fine čestice pronađen, ljudi imaju bolje razumijevanje mehanizma za plin filtracije i brzi razvoj je usko vezano za razvoj vojne industrije i elektroničkoj industriji. Zbog korištenja raznih kemijskih sredstava u ratu, vojna plinske maske koristeći azbestna vlakna filter papir kao filterski slojevi su se pojavili.

 

S vremenom, staklena vlakna filter medija u filtar za plin uspješno primijenjen, a Tehničari na staklo vlakna filter papira proizvodnju proces provodi detaljno proučavanje, čineći filtar za plin je poboljšan i razvijen.

 

Kasnije, plin filtar od fine staklene vlakna filter papira je korištena kao medij filtar, koji filtrira 99.9998% čestica veličine čestica 0.13 mikrona. S novim test metoda, ali također proizvode veće performanse iznimno učinkovit plin filtar. U ovom trenutku, naše istraživanje na plin filtar još nije zaustavljen, vjeruj budućnosti pojavit će se više naprednih plin filter.http://www.inocofiltration.com