Dom > Znanje > Sadržaj

Proces razvoja filtar za plin

Mar 07, 2018

Plinskih filtera su se koristili kao uređaj za zaštitu dišnih organa za zaštitu dišnih organa, ali nakon dugog perioda evolucije, on je evoluirao u nezamjenjiv Dekontaminacija uređaja za industrijsku proizvodnju. Čini se potrebno poznavati razvoj plinskih filtera.

 

Plin filtar prototip je maska zaštitnik od konoplje, i plinski filter zraka također napredovale dugo nakon toga, ali uglavnom koriste se kao zaštita dišnih organa uređaje u opasnim djelatnostima kao što su proizvodnju opasnih kemikalija.

 

Dok zakon o kretanju fine čestice pronađen, ljudi imaju bolje razumijevanje mehanizma za plin filtracije i brzi razvoj je usko vezano za razvoj vojne industrije i elektroničkoj industriji. Zbog korištenja raznih kemijskih sredstava u ratu, vojna plinske maske koristeći azbestna vlakna filter papir kao filterski slojevi su se pojavili.

 

S vremenom, staklena vlakna filter medija u filtar za plin uspješno primijenjen, a Tehničari na staklo vlakna filter papira proizvodnju proces provodi detaljno proučavanje, čineći filtar za plin je poboljšan i razvijen.

 

Kasnije, plin filtar od fine staklene vlakna filter papira je korištena kao medij filtar, koji filtrira 99.9998% čestica veličine čestica 0.13 mikrona. S novim test metoda, ali također proizvode veće performanse iznimno učinkovit plin filtar. U ovom trenutku, naše istraživanje na plin filtar još nije zaustavljen, vjeruj budućnosti pojavit će se više naprednih plin filter.http://www.inocofiltration.com