Dom > Znanje > Sadržaj

Cevni filteri za primjenu materijala i metode automatskog upravljanja

Feb 06, 2018

Kada su u pitanju karakteristike filtra za cevovode, ono što možemo zamisliti je njegova kompaktna struktura, veliki kapacitet filtracije, mali gubitak pritiska, širok spektar primjene, lako održavanje i tako dalje. U procesu korišćenja filtera cijevi, ali takođe i ručnog i automatskog upravljanja?

 

Isto važi i za korozivne materijale koji se koriste u proizvodnji hemikalija, uključujući kaustična soda, soda pepeo, koncentrovanu sumpornu kiselinu, karbonsku kiselinu, aldonsku kiselinu i slično.

 

Pored toga, filter cevovoda može takođe hladiti materijale niske temperature kao što su tečnost metan, tečnost amonijak, tečni kiseonik i razni filter za hlađenje. Čak i hrana, farmaceutska proizvodnja imaju zdravstvene zahteve materijala, kao što su pivo, napici, mlečni proizvodi, sirup itd. Takođe se mogu obrađivati kroz filter cevovoda.

 

Uvesti ručni metod kontrole filtera cijevi, okrenite ručni / automatski prekidač za izbor u ručnu poziciju, uključite motor i hidraulični regulacioni ventil, otvorite hidraulički regulacioni ventil i počnite ispuštati. U to vreme, selektorski prekidač se rotira u automatsku poziciju i ulazi u automatsko stanje.

 

Status ručnog upravljanja filtera cevovoda je sredstvo za proveru da li motor i hidraulični regulacioni ventil mogu normalno da rade. Ako status ručne kontrole nije normalan, status automatske kontrole otpadnih voda neće funkcionisati ispravno, tako da operacija u tom pogledu nije neophodna.

 

Nakon automatskog upravljanja filtera cijevi, ručnog / automatskog selektora u automatsku poziciju, prvo podesite vrijeme filtera i vremenske utore za pražnjenje. Digitalni prikaz donjeg reda tajmera pokazuje vrednost podešavanja, digitalni prikaz gornjeg reda prikazuje vrednost tajmera. Ako je mašina isključena, sledeći put kada je uključen, tajmer se automatski pokreće i tajming prema podešenom vremenu.

http://www.inocofiltration.com/