Dom > Znanje > Sadržaj

Zamjena elementa filtera

Dec 27, 2017

1.1 Membranski filter kertridž treba redovno zamijeniti. Ciklus zamene elementa je u nastavku.

I. Potrošnja vode u filteru za zaštitu je znatno niža nego ranije, ili je postojeći pritisak niži od početnog pritiska 50kpa, potrebno je jednom u roku od tri mjeseca promeniti filter element.

II. Potrošnja vode u smolom je znatno niža nego ranije, ili je postojeći pritisak niži od početnog pritiska 50kpa, potrebno je jednom u roku od tri mjeseca promeniti filter element.

III.Micron membranski filter Potrošnja vode značajno je niža nego ranije, ili je postojeći pritisak niži od početnog pritiska 50kpa, potrebno je jednom u roku od tri mjeseca promijeniti filter element, obično preciznost filtera može doseći 0,45 mikrona.

IV. Sistemi za filtraciju membranskog fluida sistema čistog vodovoda Potrošnja vode značajno je niža nego ranije, ili je postojeći pritisak niži od početnog pritiska 50kpa, potrebno je jednom u roku od tri mjeseca promeniti filter element, obično preciznost filtera može doseći 0,22 mikrona.

图片2.jpg

1.2 Kako zamijeniti filter kertridž

Otvorite plastičnu vrežu na kraju otvora kertridža, proverite da li je zaptivač u dobrom stanju i na svom mestu. Koristite prikladan vlažan (npr. Vodu) kako biste mokarili zaptivku i utičnicu za ketridž. Ruka bi trebalo da drži kraj koji je blizu O-prstena i vertikalno ubacite interfejs kertridža u utičnicu kertridža. Skinite vreću za pakovanje kertridža nakon svi kertridži se ubacuju na svoje mesto. Zatim pritegnite tabelu za pritisak, instalirajte kućište metala. Http://www.inocofiltration.com/