Dom > Znanje > Sadržaj

Statičke mikser aplikacije

Jan 11, 2018

Statički mikser je napredna oprema za hemijsku jedinicu, s obzirom da je njen početak u različitim oblastima u zemlji i inostranstvu unapređen. U poređenju sa opremom za dinamičku mešavinu, glavna statička mikser jedinica u statičkom mikseru se ne pomera tokom procesa mešanja, već se raspršuje i miješa tečnost s energijom same tečnosti i kroz djelovanje statičke miješalice, tako da je njegova oprema Nema pokretnih delova.

Pošto statički mešači omogućavaju mešanje bez upotrebe mehaničkih agitacionih jedinica, energija potrebna za mešanje proizvoda dolazi direktno od same tečnosti, a fiksna jedinica za miješanje kontinuirano seče, difuzira i redistribuira tečnost; i mešanje Potrebna kinetička energija dolazi od uređaja pumpe.

Zapravo, statički mikser ima prednosti malih dimenzija, udobnog održavanja, jednostavne instalacije, visoke demontaže i pouzdanosti, itd. pored toga, ima prednosti dobrog mešanja, visoku efikasnost, lako kontinuiranu proizvodnju, smanjen radni intenzitet, povećanu efikasnost proizvodnje i potrošnju energije. Niski, operativni troškovi su mali.

Navedene serije prednosti postepeno primenjuju statički mikser u oblastima hemijske industrije, nafte, hemijskih vlakana, masti, hrane i zaštite životne sredine itd., Au oblasti rada hemijskih jedinjenja, ekstrakcije, apsorpcije gasa, reakcije i razmena toplote, rastvoreni, raspršeni, mešani prah, kao što su izvrsni rezultati.

Da bi razgovarali o ulozi statičkog miksera u oblasti obrade vode, svaka od njegovih komponenti može se podijeliti na dva toka, protok se razdvaja nakon što je debljina tekućeg sloja tanka, tako da su bakterije izložene HOCl-u, povećana površina kontakta, Lako je ubiti; istovremeno postoji uloga konverzije i reversa.http: //www.inocofiltration.com/