Dom > Znanje > Sadržaj

Razlika između korištenja razdjelnika filtriranje i ciklon separator

Mar 15, 2018

Iako su isti kao uređaj za odvajanje razdjelnika filtriranje i ciklon filter, oni su ipak različita u principu odvajanja i primjenjivo prigode. Među njima, ciklon separator se uglavnom koriste za razdvajanje gravitacija sedimentacija i aerodromski nakon ciklona je teška kruto. Čestice su ostavili i plina i ostali svjetlo komponente uspon i pretvore iz utičnice.

 

Glavna komponenta razdjelnika filtar je filtar. Čvrste čestice se makromolekule mogu upisati stražnji uređaj kroz filtar. Male molekule mogu proći. Stoga, to odvajanje tekućina nečistoća. Kada je filtar u tekućini, tekućina će okupiti i formira jedan veliki. Kada kapljica vode, to pada, ulazi kondenzat torbu, čime ispunjava zagađenja, onda razdjelnika filtriranje i magla hvata element dodatno može odvojiti tekući nečistoća.

 

Očito, ciklon separator nije dobar kao odvajanje tekućine učinak razdjelnika filtar. Općenito govoreći, osnovni ciklon je uglavnom za odvajanje krutih tijela i razdjelnika filtar možete dodatno filtrirati manje čvrstih nečistoća i tekućina nečistoća. Se može bolje liječiti.

 

Razdjelnici koristi u Naftna polja su uglavnom filter separatori, ali oni se mogu podijeliti na horizontalne i vertikalne vrste oblikom. Vertikalna razdjelnika može podijeliti Vertikalna dvofazni separatori i trofazni separatori. Oni su pogodna za obradu nafte i plina smjesa koja sadrži više čvrstih nečistoća. Prodajna mjesta odvoda na dnu olakšati uklanjanje krhotina, što olakšava kontrolu tekućina i zauzimaju manje prostora. .

 

Vodoravni razdjelnik može podijeliti vodoravno dvofazni i trofazni separatori. Smjer strujanja plina i kapljica naseljavanje smjeru su međusobno okomita, kapljice može lako odvojiti od protok plina; plin-tekućina sučelja je velik, što je pogodno za liječenje pjenušavim sirove nafte i visoke ulje plin omjer ulja; Jednostavno odijelo, transport i održavanje.http://www.inocofiltration.com