Dom > Novosti > Sadržaj

Automatski filtar za brijanje

Nov 21, 2017

Za prevazilaženje tradicionalnih proizvoda filtriranja, mala količina zagađujućih materija, osjetljiva na zatezanje prljavštine, dio filtera potreba za rastavljanjem i čišćenjem i nesposobnost nadgledanja statusa filtera i mnogih drugih nedostataka, sa sirovom vodom za filtriranje i automatski filtriranje funkcije za automatsko čišćenje i kanalizaciju i čišćenje kanalizacije Kada se sistem neprekidno snabdeva vodom, možete pratiti radni status filtera, visok stepen automatizacije. Pokrivajući različite zahteve filtracije od 10um do 3000um, pružamo našim kupcima širok spektar opreme za filtriranje vode.

Filter za prašinu, upravljanje i kontrolu bez spoljne energije može automatski očistiti filter, automatsku kanalizaciju. Neprekidni protok tokom ciklusa pranja, čišćenja i filtracije se može podesiti, podrazumijeva se vrijeme čišćenja i filtracije 10-60 / s, čišćenje i filtriranje gubitaka vode čine samo 0,08-0,6% filtrirane vode; tačnost filtracije do 10-3000 mikrona; radni pritisak do 1,0-1,6Mpa; Jedinstveni protok: 4-4160m & ↓; / h.

Filter za povratnu vodu može biti vertikalni, horizontalni, obrnuti bilo gde instaliran u bilo kom smeru može se koristiti za industrijsku, poljoprivrednu, komunalno, elektroničku, medicinsku, hranu, štampu i bojenje, građevinarstvo, čelik, metalurgiju, papir i druge industrije.

Automatski filter za povratnu vodu može se koristiti za industrijsku vodu, morsku vodu, prehrambenu i farmaceutsku i druge lake industrijske otpadne vode, cirkulišnu filtraciju vode, regeneraciju emulzije, otpadno ulje, tečnost i druga filtraciona prerada. U metalurškoj industriji i petrohemijskoj industriji i elektroenergetskim postrojenjima za vodosnabdevanje i odvodnjavanje i recirkulaciju vodosistema i u vezi sa procesom filtracije tečnog medija, primjena automatskog filtera za povratak je takođe sve rasprostranjenija, savremena metalurška preduzeća u Kini za uvođenje sistema kontinualnog livenja vode, visoke peći vodeni sistem, toplo valjani visokotlačni sistemi za uklanjanje vode, emulzioni sistemi i zatvoreni sistemi cirkulacije vode, sistemi za filtriranje tečnog medija su široka upotreba automatskog filtera za povratnu vodu.